G13-2: Langhus vs Nesodden

 

WG/LANGHUS: «EN REKORD RASK SCORING OG LITT LEO MAGI VAR ALT SOM SKULLE TIL ! »

 

 Av Magnar Glimsdal

 

Under alt annet enn strålende forhold gjorde våre gutter ett meget godt stykke arbeid Søndag kveld,  jeg har sannsynligvis ikke har fått med meg alt og det skyldes at mine notater gikk mer og mer i oppløsning etter hvert som regnet sildret ned….

 

 

 

Men slik var situasjonen: Langhus lå på tredje plass, de hadde scoret 62 mål på 12 kamper, det er 5 i snitt !, de hadde aldri gått målløse av banen, det var dette vi skulle møte en meget våt søndag kveld …

 

 

 

Med en solid heia gjeng på tribunen satte våre gutter i gang …og de allerede nevnte tilskuere hadde nesten ikke funnet plassene sine, før Eirik fant det fornuftig å sette det første skuddet i mål etter flott passning fra Mikkel !! 1-0 etter 1min og 25sek  !!!

 

 

 

Og nå forventet vi ett stormløp mot vårt mål men det kom liksom ikke,  sikkert fordi Kaptein Carl  og resten av back fireren med Filip på stopperplass og Jacob og Nico på hver sine back plasser, holdt unna og vi hadde Ludwig tilbake i mål (ferdig sonet sin straff etter det rødekortet mot Bøler).

 

 

 

Foran disse hadde vi en meget arbeidsom midtbane som stadig (i hvert fall innimellom) var først på ballen. Sentralt jobbet Mikkel og Casper iherdig og lot aldri Langhus etablere spillet sitt slik de ønsket. Og ut på kantene hadde vi Markus, Peder, Preben og Jørgen som med fine vegg spill og raske løp skapte .  mange farlige situasjoner i Langhus sin sekstenmeter. Og på topp hadde vi Eirik og Leo som løp og sleit som spisser skal gjøre.

 

 

 

Etter 16 min hadde vi en Corner som Filip la inn og det ble nesten mål ett par minutter etter hadde vi nok en corner som igjen nesten ble omsatt i mål.

 

Markus ladet kanonen og skjøt ett herlig frispark som hadde fortjent å gå inn  keeperen måtte gi retur og Jørgen var den men det gikk utenfor.

 

Vi noterte flere flotte langpassninger fra back fireren ut på sidene som skapte flotte sjanser.

 

 

 

Med grep om kampem gikk vi til pause med en 1-0 ledelse, for virkelig å vise hvor tøffe gutta var i kveld, gikk vi ikke inn i garderoben for å tørke oss, nei vi stod ute i regnet i pausen også !! Og gutta fikk beskjed om å fortsette å jobbe og ikke slippe Langhus inn i kampen av en meget solid laglederbenk bestående av Svein, Christer, Arne og undertegnede (jeg synes jeg hørte noen hvisket om coaching i topp klasse !)

 

 

 

I andre omgang flyttet vi Peder opp i angrep og da ble han Glad ! Det tok han nemlig bare 17 sek før han fikk omgangens første sjanse, etter passning fra Leo, men keeper reddet skuddet. Etter tre minutter kjempet Preben til seg en corner og enda en corner, vi klarte ikke til slutt å holde telling på hvor mange cornere vi fikk.

 

 

 

Så i det 9 min fikk publikum valuta for pengene, da startet Leo sitt lille show, fikk ballen på 16 meteren hadde først en finte og så en til og enda en og muligens  en til før han la ballen kontrollert ned i hjørnet  og 2-0 til Nesodden !!!  hadde de tatt inngangspenger på Langhus denne kvelden så hadde dette vært pengene alene !!

 

I det 12  min kommer det nok en flott passning inn i Langhus sitt straffe felt og Jørgen setter hodet til og headingen går like utenfor !!

 

 

 

Så mens forsvaret fortsetter å rydde opp på egen banehalvdel og midtbanen vår jobber og jobber og vi løper ned på dørlinja og legger inn foran mål, så går tiden og Langhus skaper ingen ting, laget som aldri går av banen uten å score, hadde møtt sine overmenn  etter hvert stoppet regnet og da dommeren blåste av kampen var det 13 våte men lykkelige spillere som kunne mota sin hyllest fra fansen.

 

 

 

Magnar

 

Våt og lykkelig !

 

 

 

Bilde:  13 lykkelige menn tatt i ett uskarpt øyeblikk (beklager det, men det var blitt nokså mørkt)

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar