G16-1: Urettferdig poengdeling

Foto: Ole Christian Eklund

NIF-Oppegård 1-1(0-0)

Til tross for at Nesodden dominerte på banen, ville det ikke gå veien. Straffespark avgjorde i siste spilleminutt.

Hjemmelaget stillte med et amputert lag mot Oppegård tirsdag kveld grunnet skader og rekruttkamp dagen før, men det hindret ikke laget i å dominere gjennom det meste av kampen. Underholdningsnivået var høyt og spennende. Store deler av kampen var også tempoet der det burde og gjestene skulle slite en del.

_OCE9061

Nesodden kom til flere sjanser de burde ha scoret på, men avslutningsspøkelset henger fortsatt over laget. Gjestene fikk en mulighet til å gå i ledelse på straffe da NIF kom bakpå i et angrep og felte en Oppegårdspiller, men brenner muligheten. Nesodden fikk sin sjanse på et langskudd som treffe tverrliggeren, men går over. Allikevel holdt det til 0-0 ved pause.

_OCE9076

I andre omgang øker også temperaturen litt og dommeren må frem med kort. Nesodden var fortsatt i føringen og kom til flest sjanser. En miss på en hundreprosentsjanse på en corner viste hvilken nerve som lå i kampen. Det var først da Lukas Bjerkestrand blir felt og Sjur Sæbjørnsen etter en meningsutveksling med dommeren om hvor ballen skulle ligge, putter kula trygt bak keeper og fører Nesodden i ledelsen med 1-0.

_OCE9143

Hjemmelaget klarte å holde ledelsen helt frem til siste spilleminutt. Da får gjestene nok en sjanse på straffe etter at NIF nok en gang kommer bakpå og må felle i sekstenmeterfeltet. Denne gangen bommer ikke Oppegård og kampen ender 1-1. Urettferdig etter en kamp Nesodden klart dominerte. Frafallet av sentrale spillere kan ha hatt betydning, men laget skal ha ros for å ha klart seg så bra uten dem som de gjorde. Alt i alt var Simen Mathisen fornøyd og minte gutta på den medvinden de har hatt denne sesongen. Laget har igjen tre kamper mot Rustad, Fossum og Vålerenga 2 denne sesongen.

Dagens spiller ble Øystein Lekve

 

Legg igjen en kommentar