G13-1: Seier mot Kolbotn

WG/BERGER STADION: «NÅR MAN LEDER 4-0 ETTER 13 MIN, GJØR DET NOE MED ENS PSYKE !» (Sigmund Freud , Psykolog)

Av Magnar Glimsdal

Berger Stadion viste seg fra sin aller beste side, grønn fin gressmatte og  i strålende høstvær var vi klare for sessongens siste hjemmekamp i serien.

Gutta ville ha 3 poeng for fortsatt henge med i toppen av tabellen og ikke minst ville de gi sitt trofaste publikum en skikkelig «takk for all støtte gjennom hele sessongen» kamp.

 

Skulle de la seg lure av tabellen ?  Kolbotn lå nederst, ville det bli snakk om undervurdering ?

 

Det ble det heldigvis ikke ! Gutta gikk ut i «hundre» og mål ble det… allerede etter 5 min fikk vi vår første corner og etter litt klabb og babb i Kolbotn straffefelt var det Oskar som fikk æren av og sette inn kampens første mål, så gikk det bare 2 minutter , Magnus hadde ett nydelig framspill til Kasper , som ikke gjør noen feil alene med keeper, han er kald og runder keeper og setter inn 2-0 !! etter 8min.

«Det er gøy å score» tenker Magnus og med ett herlig skudd setter han inn 3-0 !!! etter 10 min,  så går det bare tre minutter, Trym sender av sted en herlig langpassning til Kasper, som igjen stormer mot keeper, denne gangen blir skuddet blokkert men Casper med C er på returen og setter inn 4-0 !!!! og det har fortsatt gått bare 13 min !!

 

Keeper Ludde og forsvars rekka Trym, Kaptein Fridtjof, Adrian og Jørgen hadde holdt Kolbotn på god avstand, Ludde hadde vel knapt vært borti ballen.

 

Hvordan skal dette ende ? Måtte vi finne frem kuleramma ?  Nå lå vi an til ett skjema til 16-0, men slik blir det jo aldri, gutta slipper seg litt ned og lar Kolbotn låne ballen,

Etter 17 min får Kolbotn sin første sjanse og sannelig ett minutt senere får de sin redusering til 1-4. Nå blir kampen mere jevn spilt naturlig nok men midtbanen med Mikkel, Max , Vetle og Oskar  skaper  fortsatt sjanser og sammen med KCasperne på kantene forer de våre angripere Preben og Magnus med mange fine baller.

 

I det 28 min glipper det bokstavlig talt for oss, en Kolbotn angriper glipper igjennom forsvaret vårt og Ludde sklir idet han skal redde ballen  og dermed står det 4-2 !

 

Dermed ebber første omgang ut med 4-2 til oss, i pausen må Ludde kaste inn håndkle, han er blitt dårlig i løpet av omgangen og Adrian tar over keeper trøya. I pausen har nok Tom Rune og Svein sagt at gutta for tråkke på gass pedalen igjen, de SKAL IKKE ta oss igjen !!!

Gutta responderer umiddelbart, etter tre minutter har Casper en herlig forsering langs høyre siden og gir en flott passning til Oskar som fra ca 20 meter sender i vei ett herlig langskudd som ikke keeper klarer å stanse og dermed 5-2 til oss etter 3 min. Og nå har vi flere muligheter, begge CKasperne har muligheter.

Men i det 13 min er det nok engang Kolbotn som reduserer nå står det 5-3 , de gir seg ikke disse gutta fra Kolbotn, selv om vi føler vi har kontroll så er det unødvendig å sleppe de inn i kampen igjen.

Casper har en heading i mål som blir avblåst for offside, vi presser nå og Oskar har ett par store sjanser uten at det blir mål.

 

Men i det 28 min så lykkes det endelig for gutta igjen etter mye kjemping i Kolbotn feltet er det endelig klart for 6-3 !! Det er Magnus som til slutt for satt ballen i nett taket.

Vi registrerer sjanser til begge lag på slutten av kampen og på overtid får Kolbotn nok ett «trøstemål» slik at de fastsetter slutt resultatet til 6-4.

 

Kampen er over og dermed har gutta gjort en strålende innsats de har vunnet alle hjemmekampene og vi har fortsatt muligheter til å vinne serien, vi må vinne vår siste kamp og så må vi ha litt hjelp av Hauketo.

Men at det blir en spennende avslutning på en flott sessong er helt sikkert, og det er vel ingen som lurer på hvor man skal være Onsdag 9 oktober ??

Selvfølgelig på Nordstrand, for da kan det være, hvis de andre resultatene er med oss, at gutta går av banen som  SERIEMESTERE  2013 !!!!!

Legg igjen en kommentar