G16-2: Nok et ettmålstap på hjemmebane

I kveld spilte lag 2 hjemme mot Høybråten & Stovner. Et kvarter etter at kampen skulle ha startet, var det kommet 7 spillere fra H&S, og dommeren bestemte at kampen skulle starte. Resten av laget kom da løpende, og var på banen etter kort tid. Det startet bra for oss, og Carl Jonathan kom på flere kraftfulle løp, og skapte full forvirring i motstanderens forsvar. På et av løpene banket han ballen inn foran mål, der Peter dukket opp på motsatt side, dro av en motspiller, og scoret sikkert. En klassescoring! Et par minutter senere fikk Åsmund ballen på 20 meter, og sendte ivei et tilsynelatende tilfeldig skudd, som dalte elegant ned i motsatt kryss.

En knallåpning av oss, og gutta jobbet for å nullstille seg videre. På et H&S-angrep fikk vi ikke avklart skikkelig i bakerste rekke, og 1-2 etter en lobb over Tinius i mål. Nå fikk de blod på tann, og etter en gjennomløping, scoret de nok et heldig mål. I denne perioden hang vi ikke sammen, men gutta tok grep, og spillet jevnet seg etterhvert ut. 2-2 til pause.

Før 2. omgang ble vi enige om å stenge rommet foran egen 16-meter, samt være mer nøyaktige i pasningene når vi vant ballen. Begge lag hadde sine muligheter, men kampen ble etterhvert skjemmet av kjeftbruk fra gjestende lag og deres trenerbenk. På et angrep fikk vi ikke avklart skikkelig, ballen ble headet frem og tilbake innenfor egen 5-meter, og til slutt scoret H&S. Vi klarte dessverre ikke å komme tilbake, og dermed endte det 2-3, samme resultatet som i vårens oppgjør. Veldig surt å tape en slik kamp, men det ble etterhvert vanskelig for gutta ikke å bli avledet av motstanderens kjeftbruk, som til slutt ble belønnet med et rødt kort. Etter kampen opplyste dommeren at han ville sende rapport til kretsen på motstanderens oppførsel.

Håkon

Legg igjen en kommentar