J12: Glitrende serieavslutning!

Nesodden Jenter 12 spilte siste seriekamp for sesongen torsdag 26. september. Det var en spillesugen gjeng som møtte til kveldskamp mot Bjørndal, og de fikk vist at all treningen pasninger og løp har gitt resultater. Fornøyde tilskuere holdt varmen med å applaudere, noe det var god grunn til.

Tidsvis glitrende samspill, med samtidige løp på begge kanter. Når også pasningene satt, og forsvaret fulgte opp med taklinger på et høyt nivå, var det aldri noen som tvilte på at kampen ville ende med hjemmeseier. De få gangene motstanderen slapp gjennom, viste keeperen klasseredninger.

Kampen endte til slutt 7-2 til Nesodden, og med dette fulgte laget opp sin forrige kamp med sterk borteseier mot Nordby, til stor begeistring hos trener og stolte foreldre!

1a 3 2

Legg igjen en kommentar