G19: Opprykksfest mot Heming?

I morgen kan juniorlaget ha tatt et langt steg mot plass i førstedivisjon, for første gang på veldig, veldig lenge, men det hele skjer på bortebane! Nesodden møter Heming, som per nå har tre poeng til gode mot nettopp vårt juniorlag, men med seier er det kun målforskjellen som trolig skiller lagene etter siste seriekamp!

På hjemmebane tok Nesodden en knusende seier mot Heming, men da var det godt med publikum som lagde stor støtte! Nå trenger laget alle som har Nesodden-blod i seg til å stille opp til kamp og være både 12. og 13. mann på laget!

A-laget får treningsfri for å stille på kamp! Kommer du?

Les hva Heming skriver på egen hjemmeside:
http://heming.no/idretter/fotball/nyhetsarkiv/enkelnyhet-fotball/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=7782

Her spilles kampen i morgen (torsdag 10.10 kl. 20.13):
Heming Kunstgress (trykk på lenken for kart!)

Legg igjen en kommentar