G13-1: FOR EN KVELD

(WG/Hallager Kunstgress): «FOR EN KVELD !! FULL TRØKK PÅ BANE OG TRIBUNE OG GUTTA FOR TERNINGKAST SEKS !!!»

Av Magnar Glimsdal

Med flere fullastede bus..biler dro vi fra Berger Stadion , vi skulle til Nordstrand for å spille siste serie kamp og dette var en kamp vi skulle vinne og dette var noe «alle» ville ha med seg , for med seier ville vi ta over tabell toppen og bare fremtiden vet om vi vil bli værende…

Vi ankom Hallanger Kunsgress som lå og badet i flom belysning og med tribuner ned til banen, som i ett gammelt Romersk amfi, lå alt til rette for en opplevelse av de sjeldne. Og med så mange tilreisende tilskuere var det klart at kampen om tribunen hadde vi allerede vunnet før dommeren hadde blåst i gang kampen. Vi fikk raskt høre at vi var de mest bråkete bortefans som hadde vært på banen denne sesongen.

På banen tråkket våre gutter til som de sjeldent har gjort før og det tok ikke mer enn fire minutter før Mikkel vant en ball på midtbanen som sendte en pasning til Magnus som igjen flikket den videre til Kasper som satte inn det første målet 1-0 ! Og det går bare 6 minutter så er Kasper i gang igjen, i full fart løper han fra Nordstrand forsvaret og runder keeper og sender en 45 graders pasning ut til Magnus, som ikke for klokkerent treff på ballen men det gjør at den for en snodig bane og legger seg inn ved stolpen og 2-0 !! til oss.

Og nå kjører vi kampen og noterer oss for mange sjanser, i det 13 min er det panikk i Nordstrand forsvaret og en klarering daler ned på oversiden av tverrliggeren og i minuttene etter har både Oskar og Mikkel fine skudd som går like utenfor.

I det 20 min er det klart for mer brøl fra tribunen, Magnus tar saken i egne hender for ballen på midtbanen og stormer mot mål og avslutter løpet med en elegant vipp og vips så leder vi 3-0 !!!

I det 32 min er det klart for kampens eneste gule kort og det er som hør og bør vår midtbane terrier Max som får (faren hans burde vel fått gult kort for munnbruk på tribunen ! nei da, bare tulla !) De neste 10 minuttene noterer vi oss flere sjanser , både KCasper og Leo er farlig frampå.

Vi har full kontroll nå, våre forsvarspillere, Trym, Adrian, Kaptein Fridtjof, Philip og Jørgen har sørget for at keeper Ludde har hatt en rolig dag på jobben så langt. Men så skjer det noe i det 35 min da glipper det for en gang skyld i vårt forsvar og Nordstrand er igjennom og reduserer til 1-3, dommeren har lagt til ett par minutter og de utnytter vi godt, Trym legger inn en pasning som stryker alle våre skotupper og stanga, men utspillet fra keeper snapper Mikkel opp og gir ballen til Leo som for lagt inn til Vetle som fra kloss hold legger på til 4-1 !!!! til oss i omgangens aller siste minutt.

Spillerne får trampeklapp når de går til pause.

Andre omgang fortsetter som første vi har full kontroll på matchen, vi kjemper og kjemper, kanskje litt for mye idet det blir litt mye høye baller og det fin spillet som vi kan kommer ikke helt fram i kveld, men det er «små detaljer» vi på tribunen nyter hvert minutt som vi får se. I det 12 min får vi en kjempe sjanse etter corner Magnus treffer stolpen og returen setter han over fra «en meter», to minutter senere har Oskar ett flott skudd som dessverre går like over. Men like etterpå er Casper frampå skuddet hans går i stolpen men heldigvis er Magnus fremme på returen og setter ballen i mål og dermed står det 5-1 !!!!! til oss.

Vi fortsetter å skape sjanser Andy og side backene Trym og Jørgen er på fine løp framover , Ludde er vel knapt nok borti ballen, det er gøy å være tilskuer denne kvelden. I det 24 min så kjemper Magnus til seg ballen og med noen frekke vendinger er han alene med keeper og legger ballen kaldt og rolig i lengste hjørnet og 6-1 !!!!!! til oss , og på overtid så kommer Max med kveldens lengste tå og redder ett skudd fra Nordstrand på streken, kvelden er fullbrakt seks scoringer til terningkast seks !!

Gutta har gjort jobben, vi er øverst på tabellen etter å ha spilt alle kampene våre , tribunen kokte og Tom Rune ble kastet opp i været av sine egne spillere !!!

Som de sier i England: «Good Night and What a night for football»

PS. Bare for å alt på det rene det er en kamp igjen i denne pulja på søndag mellom Hauketo og Hasle Løren, dette er hva som star på spill:

Vinner Hauketo er VI SERIEMESTER !!

Blir det uavgjort er VI SERIEMESTER !!

Vinner H/L med mindre enn fem mål er VI SERIEMESTER !!

Vinner Hasle Løren med mer enn fem mål så ……… (legger vi inn ptotest) nei da , bare tulla da blir vi nummer to i vår første sesong, og det er kjempe bra det også !!!

Legg igjen en kommentar