G16-2: Jevn kamp borte mot Lindeberg

Tirsdag spilte G16-2 bortekamp mot Lindeberg, som er et av topplagene i vår avdeling. Vi tapte 3-4 mot dem hjemme på KGB i vårsesongen, og gikk derfor litt forsiktig ut en i 4-2-3-1 formasjon. Gutta hadde fått noen enkle fokus-områder før kampen, og vi hadde gitt ansvar for god kommunikasjon på banen til samtlige spillere.

Kampen åpnet jevnspilt, med et lite overtak til raske Lindebergspillere, som stadig slo lange baller opp mot sine angripere. På en fin forsering av Aleksander på høyrekanten, der han kom helt ned til dødlinja og inn i 16-meteren, slo han en presis pasning ut i feltet. Der fyrte Sverre av et godt skudd som keeper halvklarerte. Erik Alexander var oppmerksomt frempå, og banket returen i nett-taket. «Var det årets første scoring?», spurte jeg. «Første scoring ever», svarte Erik A:) Moro!

Kort tid etter kom Lindeberg på løp på sin venstrekant, og de scoret et litt enkelt mål. Vi foretok noen bytter, og la om til 4-4-2. Lindeberg opprettholdt imidlertid et spillemessig overtak, og scoret et unødvendig mål rett før pause: To av våre spillere snur rompa til på en skuddfinte på 18 meter, spilleren glir forbi begge våre spillere, og setter ballen utagbart i lengste kryss.

I 2. omgang får vi mer trøkk over hele banen, og har et spillemessig overtak. Vi får noen frispark i farlig posisjon, men presisjonen er ikke god nok. Vi har hele tiden en følelse av at vi kan lykkes, men det blir likevel noe uforløst over spillet, og vi klarer ikke å utligne. Istedenfor får Lindeberg et enkelt mål i siste spilleminutt, etter at vi har flyttet flere spillere opp i banen.

Spillemessig viser vi klar fremgang i forhold til de to siste kampene, og gutta skal ha honnør for god kjemping over hele banen. Satser på at vi tar med oss det positive fra kampen inn i siste seriekamp førstkommende tirsdag.

Håkon

Legg igjen en kommentar