G19: Vant med en mann utvist! (VIDEO)

HEMING KUNSTGRESSBANE (Heming 1-2 Nesodden): Nesodden møtte Heming på «hjemmebane» borte på Heming kunstgress til toppkamp i andredivisjon G19. En stor fanskare på vel 100 personer møtte opp med flagg, maskot og mye heiarop for å støtte Nesodden-juniorene i den enormt viktige kampen og skapte en hjemmeatmosfære som støttet laget gjennom hele kampen. Blant supporterne var det flere A-lagsspillere, G16-spillere, G19-2-spillere, familie, venner med flere!

NIF-TV: Se video av jubelscenene og intervjuer helt nederst i artikkelen!

Før oppgjøret stod Heming med en trepoengs ledelse mot Nesodden og dermed var det veldig viktig med en seier for juniorlaget.
Det åpent veldig positivt for Nesodden med flere gode sjanser og mye banespill. Det resulterte i et straffespark etter at Arilas Berg Ould-Saada ble taklet innenfor Hemings 16-meter, en straffe Mats Arntzen plasserte trygt i mål og ledelsen var et faktum. Likevel skulle Heming bidra til en mer jevnspilt match og sikret seg en 1-1-scoring som trolig smakte mer enn et cup-gull for hjemmelaget. Det bidro til noe mer usikkert banespill for Nesodden og kampen bølget mye frem og tilbake herifra og ut.

Og jevnt fortsatte det å være utover i andreomgangen, men i det 60. minutt fikk Dino Palos sitt andre gule, og fikk marsjordre. Dermed fryktet flere på sidelinjen det verste, men trener Bjørnar Hansen ville det annerledes, og gikk ned til tre på midten framfor å fjerne en spiss. Utvisningen ga en vitamininnsprøytning i laget, og Nesodden kjempet seg framover til flere gode muligheter.

Så skulle jubelen stå «i taket», eller helt til Holmenkollen. I det 80. spilleminutt slo Mats Arntzen en skrudd corner fra venstre inn i feltet foran Hemingmålet, og etter heftig rot foran mål steg Arilas Berg «The Flying Hero» Ould-Saada til nye høyder og fikk headet ballen i mål. Nesodden-publikummet gikk helt av hengslene og det skulle gå 6-7 minutter på overtid før seieren ble sikret.

Dermed har Nesodden sikret seg en kjempemulighet til direkte opprykk foran siste kampen hjemme mot Rommen.

Laget fra start:
Møller
Bjøndal, Gulsett, Vågan, Jacobsen
Lien, Arntzen, Fjellstad, Palos
Bright Taylor, Ould-Saada

De fantastiske innbytterne: Bøhlerengen, Granås, Augestad, Lundquist, Johnsen, Halvorsen og Søderstrøm.
Rødt kort: Dino Palos
Gule kort: To-tre stykker

Legg igjen en kommentar