Besøk vår nettbutikk med produkter til trening/opptrening, skadeforebygging, helse/velvære

Velkommen til rimelig og trygg handel på nett.

I samarbeid med Alfacare AS etablerer Nesodden IF Fotball ny nettbutikk.

AlfaCare AS ble stiftet i november 2002, og  hjelper deg med produkter til trening, forebygging og lindring av muskel- og leddplager, idrettsskader og velvære. Mange av produktene brukes profesjonelt på fysikalske institutt, sykehus, institusjoner, så vel som på arbeidsplassen, privat og av toppidrettsutøvere. Alfacare leverer til flere landslag, blant annet ski, skiskyting og håndball.

Åpningstilbud for alle besøkende på nesoddenfotball.no:
Gymstikk original – spar 300 kroner (33% rabatt)! (Trykk lenken for å komme til produktet)

Vår nye nettpartner samarbeider tett med fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer og er opptatt av at produktene skal holde et høyt kvalitetsnivå. Alfacare  arbeider med å dokumentere effekt ved bruk av  produkter i forbindelse med belastningslidelser og idrettsskader.

Du kan kjøpe fra Alfacares produktspekter i vår webshop og få gode priser – og varene tilsendt. Betaling med BankID, Visa eller MasterCard.

Publisert
Kategorisert som Klubben

Legg igjen en kommentar