G13-1: DRØMMEN BLE TIL VIRKELIGHET

NESODDENS GUTTER 2000 , SERIEMESTERE I 1 DIV I FØRSTE FORSØK!

Av Magnar Glimsdal

Det ble en spennende avslutning for våre spillere og trenere, etter å ha slått Nordstrand 6-1 på bortebane sist Onsdag måtte vi vente til søndag for å vite om vi skulle få beholde tabell toppen, og da resultatene tikket inn fra Hauketo, viste det seg at Hasle-Løren ikke hadde klart å slå Hauketo i det hele tatt, da var saken klar som blekk. VI VAR SERIEMESTERE !!!

Det var stor stemning på treninga mandag da WG var innom for å lodde stemning og høre hvordan spillere og trenere «føler nå !»

«Så dere tar ikke fri i dag for å feire ?» prøver vi oss forsiktig. Spillerne ser dumt på oss «Er’u dum eller ? Her er det ikke tid å feire vi skal være med i Nordea EliteCup i neste uke så vi må trene !!» sier noen meget treningsvillige spillere til oss, ok «Men hvordan har sesongen vært da ?» prøver vi oss på nytt, «Kan dere fortelle leserne hvordan dere fikk det til ?»

«Jo, vi har stilt med to lag i år, ett i første divisjon og ett i andre divisjon, vi har hatt tre treninger i uka i hele år, om ikke hele troppen på 25 stykker har på trening hver gang så har trenings oppmøte vært meget bra.

Vi spilte i samme avdeling med lag som Ski, Kolbotn, Hauketo. Bøler og Hasle-Løren for å nevne de fleste.

Serien startet 21 april med en knall seier 7-1 over Ski og siden har kampene vært både oppturer og noen få nedturer, vi har faktisk vunnet alle hjemmekampene uten å ha avgitt ett eneste poeng, på borte bane har det ikke godt like greit, men godt såpass greit at vi vant serien !» spillerne begynner å trippe, treneren har blåst i fløyta de må stille opp innen 10 sek ellers….. «Få med at 2 divisjons laget gjorde det kjempebra og endte midt på tabellen!» er det en som roper før han løper avgårde og stiller opp musestille foran treneren sin.

Og det er dette innstrykket vi får av denne flotte gjengen her har alle omsorg for hverandre. Hele Teamet trener samtidig og ALLE har bidratt til at vi kan kalle oss seriemestere, forteller en i trener teamet oss mens han prøver å få markerings paddene fra hverandre. « Vi er åtte stykker totalt i lagleder og trenerteamet, men det er han som skal ha æren sammen med spillerne» sier han og nikker med hodet utover på banen. Der står Tom Rune Fagernes med fløyta rundt halsen og peker og roper. Vi vil ikke forstyrre han i arbeidet og ikke vil han ha noen blest om sin person så vi lar han jobbe uforstyrret.

Vi trekker hjemover vi har en deadline å rekke, men vi tenker som så: «Uten en trener som Tom Rune og hans medhjelpere og ikke minst disse flotte fotballgutta hadde det ikke vært mye å skrive om»

Legg igjen en kommentar