G19-1: Sikret trolig opprykk etter seier!

BERGER KGB (Nesodden 4-1 Rommen): Nesodden sikret seg seier i forrige kamp mot serieleder Heming. I dag måtte Nesodden slå Rommen for å kunne sikre opprykket, men det alt avhenger av kretsen i forhold til avdelingslaget Ski 2´s kamper.

Nesodden måtte slå Rommen, og gjorde nettopp det ved scoring av Patrick Granås (2), Tallak Bright-Taylor og Joakim Fjørtoft Lien, etter målgivende fra Jo Augestad, Mats Arntzen, Kristian Bøhlerengen og Vegard Jacobsen. Etter seieren står Nesodden og Heming med like mange poeng, men Heming er foran på målforskjell:

Siden Ski 2 ikke har kunnet stille lag i to av kampene, skal kampene til laget ikke få utfall for målforskjellen til Heming og Nesodden, og på Nesodden venter man på om kretsen omgjør disse kampene til 3-0-seire for motstanderlagene. I så tilfelle tar Nesodden førsteplassen på målforskjell og får direkte opprykk til 1. divisjon, men siden avgjørelsen ennå ikke er avgjort så det var en dempet feiring etter seieren i dagens kamp.

Laget fra start:
Mathias Møller
Jakob Bjøndal – Glenn Gulsett – Mats Vågan – Jo Augestad
Joakim Lien – Mats Arntzen – Jørund Fjellstad – Kristian Bøhlerengen
Tallak Bright-Taylor – Patrick Granås

Innbyttere:
Vegard Jacobsen, Henrik Lundquist, Mathias Smith, Oscar Halvorsen, Øyvind Krogstad Johnsen, Mathias Johnsen.

Legg igjen en kommentar