G01: Hadde fortjent poeng!

BERGER KGB (Nesodden 1-2 Oppegård): Nesodden spilte fullt på høyde med Oppegård, og styrte store deler av kampen, men som mot Ready røk seieren i andreomgangen.

Det var to lag som åpnet med tap i første kamp i Nordea Elitecup som skulle spille om tre poeng på Berger kunstgressbane i kveld. Lagene åpnet forsiktig, men Nesodden hadde det lille overtaket, og etter 5 minutter ledet laget til Per-Ivar Fors fortjent 1-0 på eget gress. Kampen fortsatte med et Nesodden-overtak i ballinnehav og sjanser, men laget til Frode Kippe hang godt med og hadde ikke gitt opp håp om poeng. Lagene gikk likevel til pause med 1-0-ledelse til Nesodden.

Andreomgangen åpner igjen positivt for Nesodden, men det skulle likevel bli en Oppegård-scoring og dermed utlikning av ledelsen. Nesodden fortsatte med gode angrep, men slet med å få den fortjente 2-1-scoring. Til tross for at laget styrte mye av banespillet, ble det bare nesten på sjansene. Helt på tampen kom Oppegård frampå med noen farlige sjanser, og bare minutter før full tid økte Oppegård til 2-1 og påførte Nesodden dermed sitt andre tap i cupen.

Legg igjen en kommentar