G2000: Nordea Elite – Tap mot Kolbotn

WG/MYKLERUD KUNSTGRESS): «KOLBOTN BLE NOEN NUMMER FOR STORE FOR OSS, GITT, LUDWIG MÅTTE HENTE FEM BALLER UT AV NETTET TIRSDAG KVELD»

 Av Magnar Glimsdal

Når man er med i en elite cup så vet man at man får tøff motstand. Sent tirsdag kveld fikk våre gutter en leksjon i god fotball. Kolbotn var solide i forsvar og hadde meget godt passning spill. De skapte mye trøbbel for oss gjennom hele kampen.

Kampen som gikk på en flott nylagt kunstgress bane på Fagerstrand, spiller forholdene var ypperlige , regnet hadde gitt seg så alt lå godt til rette, og kampen startet  jevnspilt, lagene føler litt på hverandre spillet bølger litt fram og tilbake, men så i det 7 min sitter første ball i nota og stillingen er 1-0 til Kolbotn.

Vi får en halv sjanse etter 12 min en lang ball fra Casper finner Magnus, han gjør en god jobb  men skuddet går utenfor, det skulle vise seg at sjansene våre som det ikke skulle bli så mange av fikk en tendens til å gå utenfor i kveld.

Etter 18 min står det 0-2 Kolbotn løper fra oss rett og slett, og de skaper flere sjanser, men Ludwig har flere klasse redninger og våre midtstoppere kaptein Fridtjof og Adrian stopper og takler angriperne i stor stil. Og for å runde av en trist første omgang så legger Kolbotn på til 3-0 etter corner og mølje spill foran målet  i omgangen siste sekunder.

 

Andre omgang starter med flere sjanser til Kolbotn, mens i den andre enden fortsetter Magnus å jage baller og jobbe , men blir ofte alene på topp, på midtbanen jobber også Max, Trym og Vetle iherdig men klarer ikke alltid  å demme opp for angrep fra Kolbotn, og i det 9 min for vi en ny liten leksjon i effektiv angrep spill og så står det 4-0 til Kolbotn !

Kolbotn skaper sjanser,  for oss blir det halv sjanser, Casper, Peder, Preben og Andy løper opp og ned  på side linja og prøver å legge inn til Leo som er blitt spissmakker med Magnus men ingenting er lett i kveld.

Side backene Nico og Jørgen har mye å gjøre og kommer til med noen innlegg men som sagt…..

Istedenfor er det Kolbotn som legger på til 5-0 etter 15 min.i andre omgang igjen etter «nydelig» spill.  Men herifra og ut kampen er det jevnt spilt, vi skaper noen halv sjanser og vi har frispark som hadde vært kult om hadde blitt feid inn i mål av Adrian i stedet for like over.

 

Vi skal ikke komme med unnskyldninger vi tapte for ett klart bedre lag, men kan vi klare å reise oss ??  Allerede i kveld har vi en ny sjanse og la det gå utover  Kambo gutter vi har vært nede før men vi har alltid kommet sterkere tilbake. Da vil vi få tilbake Mikkel og Kasper som var på SPU trening i går og forhåpentligvis er Oskar frisk igjen (var det ikke det Tom Rune sa Oskar ? «Du kan ikke trene i bare shortsen, du kommer til å bli sjuk, gutt !) Nei vi gleder oss til i kveld da skal gutta vise enda mer guts og gi Kambo skikkelig kamp.

Legg igjen en kommentar