G2000: Nordea Elite – Seier mot Snarøya

Bildet:  «tre meget fornøyde målscorere i går kveld»

MG/MYKLERUD KUNSTGRESS): «TRE SCORINGER OG TRE NYE POENG I KAMPEN OM NÅ FINALEN I NORDEA ELITE CUP !»

 Av Magnar Glimsdal

Under flotte  og ikke minst TØRRE forhold på Fagerstrand Torsdag kveld viste igjen våre gutter at de kan kjempe til seg poeng, selv om fin spillet ikke var så fremtreende og at vi har som mål og spille enda bedre fotball, men «når enden er god er allting godt !»

 

Men det begynte ikke så godt, Snarøya tok rakt tak i kampen og hadde flere farlige sjanser de første 10 minuttene, men etter hvert tok vi mere over, etter 12 min hadde Adrian en kjempe sjanse hvor skuddet ble reddet på streken, og vi økte presset og etter 16 min. etter at Kasper hadde kjempet til seg ballen og fikk i vei ett knall hardt skudd som keeperen måtte gi retur var Peder raskt framme og kaldt og rolig (som om han aldri gjør annet) og satte ballen kontrollert i mål og 1-0 til oss.

Kampen fortsatte med mye kjemping og en som stadig kjempet om ballen var Magnus som etter 23 minutter  ble felt innenfor 16 meteren og dommeren blåste Straffe !!!  Kasper var iskald fra kritt merket (jeg vet at det ikke er noe kritt på en kunstgress bane, men «kritt merket» hører lissom med i en artikkel) og dermed stod det 2-0 til oss !!

 

Om Snarøya tok tak i kampen i første omgang så tok utvilsomt vi tak i kampen i andre omgang og det var ikke mange minuttene som hadde gått (om noen) før Magnus hadde  hatt to kjempe sjanser ! Snarøya var rystet,

Hva var det som hadde truffet dem ??  Det var bare Magnus som hadde laget litt panikk i forsvaret  deres.

Etter 7 minutter ble vi vitne til en liten lekkerbisken, Mikkel fikk ballen utenfor seksten meteren , fintet vekk noen spillere, ladet kanonen og satte ballen utagbart oppe i krysset ! 3-0 til Nesodden !!!

 

Men bare to minutter senere, var plutselig Snarøya igjennom og reduserte til 1-3, ny spenning i kampen, men i stedet for å få nerver bare malte våre gutter på., vi noterte oss flere muligheter til å øke ledelsen, både Kasper, Magnus , Vetle og Adrian hadde med litt mer tur gitt scoringer. Den største sjansen hadde nok Max da han nesten på blankt mål satte skuddet utenfor  (der røk den Iskremen var det far som sa på tribunen)

I kampens siste minutt hadde Adrian ett knall hardt frispark fra 30meter som «strøk» tverrliggeren. Men det gjorde ingenting , vi vant kampen og er fortsatt med i kampen om en finale plass !!!

Legg igjen en kommentar