G99: Åpnet med seier i Nordea Elitecup

I disse dager spilles det Nordea Elitecup på Berger kunstgressbane, og denne uken er det aldersklassene G99 og G98 som spiller. I går møtte Nesodden G99 til kamp god forberedt mot Slemmestad.

Vi starter kampen tregt, og derfor får slemmestad et lite overtak. Men det blir ingen kjempestore sjanser ut av det. Det blir mye kriging på midten, og mange forsøk på gjennombruddspasninger, begge veier. Ingen av lagene kommer igjennom, ikke før Casper slår en ball opp på Simon. Simon «tupper» ballen videre til Mads som stikker igjennom alene med keeper. Han skyter dessverre under 1 meter utenfor. Videre fortsetter spillet på midten.

Slemmestad får et par halv-sjanser, men ingen fører til mål, men så kommer Slemmestad ute på høyrekanten deres. Backen slår opp til kanten. Han fyrer av fra ca. hjørne av 16 meteren. ballen går ikke langt fra krysset, og Daniel får slått ballen i stanga, men ballen går i mål. Slemmestad leder 1-0.

Etter det begynner vi å komme mer inn i kampen. vi får to frispark som begge er nære ved å gå inn. Begge lag fortsetter å forsøke på gjennombrudd, men ingen blir helt vellykket. Så får Daniel (keeperen) ballen på et tilbakespill fra Stuart. Han klinker ballen til på første touch, og ballen går over hele forsvaret til Slemmestad. Der løper Mads. Han tar en fin «hæl-flick» over keeperen, og setter ballen i mål. 1-1. Vi styrer kampen resten av omgangen, men skaper ingen «store» sjanser. lagene går til pause på stillingen 1-1.

Ut i andre omgang begynner vi som vi starta 1. omgang: tregt. Men vi kommer ganske fort inn igjen i kampen. Vi kommer til et par skudd-sjanser, men ingen av de går i mål. Så bytter spissen Mads med stopperen Tim plass. Tim begynner å vise seg fram på topp med en gang, og skaper noen sjanser. Så får vi et frispark fra skrått hold på høyre siden av 16 meteren. Denne slår Casper inn til Tim som header ballen rett i mål. Stillingen er da 2-1 til oss.

Ikke lenge etter får vi en corner på venstre siden. Denne legger Casper også inn til Tim. Tim gjør som han gjorde forrige gang, og «stanger» ballen i mål igjen. Vi har snudd kampen, og leder 3-1! Vi styrer kampen greit, men får ingen store sjanser. Mange av sjansene til Slemmestad kommer på at keeperen slår lange gjennomspill som går forbi hele forsvaret. Dette skaper et par farligheter, men stopperene får hindret dem hver gang.
Så får vi to sjanser. Den ene kommer på skudd fra hjørnet av 16, og den andre løper Tim ifra forsvaret til Slemmestad, men setter ballen i keeper. Kampen daffer av, og Nesodden vinner fortjent 3-1.

Lagoppstillig:
Daniel F.
Jesper P. – Stuart O. – Isac G. – Fridtjof G.
Erik K. – Casper C. – Isac B. – Markus B.
Mads V. – Simon D.

Innbyttere: Tim S. – Sondre A. – Kristian S. – Eivind A.

Legg igjen en kommentar