Henrik Lundquist skåret for NTG i Spania!

Vår G19-spiller Henrik Lundquist går førsteåret på fotballinjen til NTG Bærum, i tillegg til å være juniorspiller på Nesoddens G19-lag. I disse dager er han med NTG til Spania på treningsleir hvor et sammensatt skolelag med flere gode fotballspillere møter gode motstandere.

Henke i lagoppstillingen

Tirsdag 5. november spilte guttegruppen til NTG mot La Floresta og vant hele 5-1. I den kampen scoret Henrik Lundquist det 5. målet. Unggutten hadde et kjemperaid hvor han driblet seg inn fra venstre og skjøt rett i mål, kan sjefen for fotballinja Viggo Strømme fortelle. Bildet under er fra raidet (Henrik i hvit overdel):

Henke_raid

Les om kampen her: Tiki taka av NTG- guttene (ntg.no)

I tillegg til Henrik Lundquist er også Bendik Kilander og Magnus Braaten med til Spania med NTG (begge er tidligere NIF-gutter som nå spiller for Asker).

Alle foto er tatt av Viggo Strømme, fotballsjef NTG Bærum!

Legg igjen en kommentar