Bendik Kilander vender hjem!

Bendik_Kilander_2011_artKeepertalentet og nesodding Bendik Kilander vender tilbake til Nesodden IF Fotball og har signert en toårs-kontrakt for A-laget. Kilander er født 1995 og har spilt for Nesodden i aldersbestemte lag og for rekruttlaget til og med sesongen 2012. I 2013 har han spilt for interkretslaget Asker G19.

– Jeg er glad for å komme tilbake til min «gamle klubb» og få være med på å kjempe om øvre del av tabellen i 3. divisjon. Jeg har fått med meg mye nyttig erfaring fra Asker fotball og NTG i Bærum. Nå satser jeg på å ta nye steg som keeper hos Nesodden IF Fotball og ser frem til å samarbeide med Marcus Walfridson, forteller Bendik Kilander til nesoddenfotball.no.

Bendik Kilander skal dermed ikle seg NIF-drakta de neste to årene.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar