NIF-TV: Bjøndal vs Berge – Episode 3!

NIFTV-Duellen (3. episode): Jakob Bjøndal og Mathias Berge skal duellere i fem episoder hvor utfordringene er ulike. Hvem har flest talent? I dagens episode utfordrer de hverandre i facebook-konkurranse, hvor målet var å få flest likes på en status innen ti minutter!

A-lagsspillerne Jakob Bjøndal og Mathias Berge skal konkurrere mot hverande i 5 episoder. I første runde var det om å være best på crossbar-utfordringen, hvor Jakob Bjøndal, med hjelp av Lars Neerbye, stakk av med seieren. I andre runde konkurrerte gutta i straffekonk a la «tyrkern»! Mathias Berge vant med stor hjelp fra Mats Vågan. Dermed står det 1-1 før denne konkurransen.

I denne episoden skal gutta konkurrere om flest likes på en facebook-status. Se hvem som stikker av med seiern!

Se episoden her:

Legg igjen en kommentar