Romjulscup 2013: FC Farsmelk vant på straffekonk!

BJØRNEMYR (FC Farsmelk – Team Yorker Sportsbar 2-2 (5-3 e.s.)): FC Farsmelk vant Romjulscupen 2013 på straffekonk etter en underholdende finale.

NIF-TV: Se målene fra finalen nederst i artikkelen!

I løpet av to dager har det blitt gjennomført en prestisjetung turnering (Romjulscup 2013) i Bjørnemyrhallen, og i dag gikk sluttspillet av stabelen. Lagene FC Farsmelk og Team Yorker Sportsbar hadde levert flott spill i sluttspillet hvor begge tok en fortjent finaleplass.

I finalen var det FC Farsmelk som åpnet farligst og ledet 1-0 til pause etter en scoring rett før pause. I andreomgangen økte Farsmelk-laget ledelsen til 2-0. Det så lenge ut til at det skulle gå til en finaleseier, men Yorker Sportsbar gjorde en kjempejobb i sluttminuttene og hentet inn to mål i løpet av de siste to minuttene av andreomgangen. Dermed gikk det til straffekonk hvor FC Farsmelk vant etter at Nikolai Hansen Bjerkestrand satte inn scoringen som sikret finaleseier i årets Romjulscup 2013.

Se målene fra finalen her:

Publisert
Kategorisert som Klubben

Legg igjen en kommentar