Oppstart Telenor Xtra (fotballakademiet)

Fotballakademiet for barn (jenter og gutter) født mellom 2001 og 2005 har oppstart i uke 5!

Påmelding gjøres her! (Trykk på lenken for å komme til påmeldingssiden.)

Noen ting vi tar med oss og forbedrer i 2014:
* Flere trenere! – Vi ønsker å ha minimum 1 trener per 12 barn i snitt for å sikre en bedre individuell oppfølging.
* Flere dager! – For å skape fleksibilitet for flere aldersgrupper så tilbyr vi nå trening 4 dager i uken, alle utenom onsdager.
* Mer mat! – I og med at vi nå tilhører Telenor Xtra så er det gode tilbud på både Bama og Tine produkter.
* Treningstøy! – Alle barn får egen treningsdress ved påmelding.
* Utdanning! – Alle trenere som er på Telenor Xtra får en egen utdanning via NFF som øker kompetansen på trenerne.

Da vinteren sålangt er veldig fotballvenlig så starter vi opp allerede i uke 5 og håper at været holder seg.

Vi har laget et nytt påmeldingssystem for å være sikre på at vi får med oss all informasjon som vi trenger innfør oppstarten. Denne finner dere på http://nesoddenfotball.no/telenor-xtra/tx-pamelding/ (Dere som allerede sendt inn påmelding må også fylle ut denne slik at alt kommer med!)

Deltageravgiften har blitt korrigert for å dekke det forbedrede tilbudet, men vi har og innført søskenmoderasjon for dem som har flere barn som ønsker å delta. Satsene er 20% for barn 2 og 30% rabatt for barn nr 3.

Treningstidene blir som «vanlig» utifra skolenes ulike timeplaner, i grove trekk betyr det mandager 14.45-16.15, tirsdager 14.30-16.00, torsdager 14.45-16.15 og fredager 14.30-16.00. Hvis man ikke helt rekker starttiden så er ikke det noe problem, vi tilpasser oss for å skape best mulig trening og opplevelser for barna! Vi trenere er på plass fra kl 14.00 til 16.30 hver dag for å ta hånd om barna.

Det at vi nå går inn under Telenor Xtra betyr ingen store forandringer i opplegget, men det gir oss en rekke fordeler og en solid samarbeidspartner i Norges Fotballforbund. Vi fortsetter med differensiering ift alder og ferdigheter slik at alle får en god balanse mellom mestring og utfordring på treningene.

Vi håper at flest mulig av dere som deltok i 2013 også blir med oss i 2014, vi har stor tro på opplegget og skal jobbe hardt for å gi barna best mulig utvikling og positive opplevelser gjennom året som kommer.

Les mer om Telenor Xtra (Fotballakademiet) her: Telenor Xtra

Legg igjen en kommentar