G15: Internkamp mot G00

18. januar kl. 15.00 var det duket for lokaloppgjør på berger stadion mellom Nesodden G99 og Nesodden G00. Begge lag hadde vunnet sin avdeling i høst. men de hadde hatt en vinterpause fra før jul. derfor kunne man se mange slitne bein og litt rusten fotball-form. men uansett ble det en morsom fotballkamp. Man kunne lett se at det var 1 års forskjell mellom de 2 lagene. 99-laget hadde bedre fysikk, og fart. Men 2000 greide å forsvare seg mot dette bra. begge lag manglet flere viktige spillere, men hadde fått inn andre erstattere. Kampen startet rimelig rolig, men etterhvert fikk 99 overtaket. 2000 spilte bra fotball, men kom ikke til sjansene. 99 gikk opp i ledelse, og fikk fler mål. lagene gikk til pause på stillingen 4-0 til G99. 2. omgang starter som 1. omgang sluttet. 99 får et par kjappe mål, og øker senere til 8-0. Magnus F. setter inn kampens siste mål, og kampen ender 8-1.

Trener Tommy Strand utaler seg etter kamp at det var vanskelig å velge en man of the match, men han trekker fram Benjamin og Frederik som 2 av de største i kampen. Senere legger han til at Simon også var god alene på topp med 3 scoringer.

Målscorere 99: Simon 3, Peder 2, Frederik 1, Markus 1, sondre 1.

Målscorer 00: Magnus 1

Lagoppstilling G99:

[team1]

innbyttere: Erik, Rasmus og Sondre

Lagoppstilling G00:

[team2]

Innbyttere: Markus, Leo og Gio

Legg igjen en kommentar