Rekrutt/G19: Resultatet lyver!

MANGLERUDHALLEN (Manglerud Star 5-1 Nesodden): Nesoddens rekruttlag, bestående av spillere i junioralder, møtte A-laget til Manglerud Star i Manglerudhallen fredag kveld.

– Vi havnet under med 1-0 halvt minutt før pause, men var det dominerende laget i første omgang. Ti minutter ut i andreomgangen satte vi inn utlikningen etter scoring av Dino Palos og stillingen var 1-1. Like etter slapp vi inn et veldig billig mål, og siste kvarteret falt vi litt sammen som kan ha noe med at vi gjorde mye endringer. Vi var best i 20 min av andreomgangen også, men bommer på mange sjanser, forteller Jan-Vidar Syvertsen til nesoddenfotball.no.

Laget fra start (fødselsår i parentes):
[team1]

Innbyttere:
Kilander (95), Hagstrøm (96), Sjur S. (98), Rosef (97), Lekve (97)

Legg igjen en kommentar