G16 1&2: Seier og tap mot Grei

KALLBAKKEN (Grei 1 2-4 Nesodden 1) – (Grei 2 4-0 Nesodden 2): Det ble en dobbeltkamp for begge G16-lagene da Grei stilte med bane til treningskamp mellom lagene.

Fredrik BI første kampen møtte Nesoddens førstegruppe førstelaget til Grei. Nesodden, de svartkledde for anledningen, tok ledelsen etter 15. minutter etter scoring av Fredrik B. på pasning fra Christoffer. Helt på tampen av førsteomgangen gikk laget opp til 0-2 på scoring av Christoffer.

Andreomgangen åpnet med en tidlig redusering av Grei etter fem minutter. Etter 16 minutter av andreomgangen økte riktignok Nesodden ledelsen etter scoring av Markus, hvor Christoffer hadde målgivende. Halvveis ut i omgangen reduserte Grei igjen før Nesodden tok sin fjerde og siste scoring i kampen. Igjen var det Markus som scoret etter målgivende av Christoffer. Dermed tok Nesodden en 2-4-seier borte mot Grei.

– Vi hadde mye balltap, slet med spillet og med å holde på ballen i første omgang. Vi hevet oss i andreomgangen og etterhvert klarte vi å ta vare på ballen. Grei fikk til veldig lite, bortsett fra da vi mistet unødvendig på midten hvor de får to veldig billige scoringer, forteller hovedtrener Eirik Haugstad til nesoddenfotball.no.

I den andre kampen mellom vår andregruppe og Grei sitt andrelag ble det et 4-0-tap, men resultatet lyver sett i spill i kampen. Tre meget billige scoringer, og en meget tvilsom straffe sikret Grei seier mot oss i årets tredje kamp for andregruppen. Nesodden hadde spillet i første omgang, men begynte å slippe inn i andre omgang.

Laget fra start for førstegruppen:
[team1]

Innbyttere: Niklas W., Oscar, Daniel og Hadi.

Laget fra start for andregruppen:
[team2]

Innbyttere: Herman N, Kristoffer og Niklas H.

Legg igjen en kommentar