Tapte 1-6 borte mot Skedsmo

SKEDSMO (Skedsmo 6-1 Nesodden): 8 februar spilte Nesoddens a-lag treningskamp borte mot Skedsmo hvor flere prøvespillere fikk sjansen til å vise seg, samt flere av nysigneringene.

Nesodden startet kampen best og kom til 3 gode muligheter før 15 min var spilt. Derav en er en kjempesjanse som Kim Viken setter like utenfor. Skedsmo, et lag som også rykket ned fra 2. divisjon, viste mer vilje og aggressivitet enn Nesodden gjennom kampen. Likevel viste de svarte og hvit-kledde at i etablert forsvar slipper ikke motstanderen til gjennom kampen.

Etter 44 minutter fikk Skedsmo et høyt tvilsom straffespark for noe dommeren mente var en nedrivning i feltet. Straffen ble godt plassert og 0-1. Utover i kampen kjørte Skedsmo på med overganger og kontringer mot Nesodden da sjansene bød seg. Dette betalte seg i både 2-0 og 3-0 før kvarteret i
2. omgang. 4-0 kom etter 28 minutter og 0-5 etter 35 minutter.

I det 38 minutter mottok Mats Dyrseth ballen umarkert på hjørnet av 16, satte fart mot mål, og slo ballen uegoistisk foran mål til en fremadstormende Christian Davidsen som enkelt kunne sette årets første mål for Nesodden. Men det stopper ikke med dette. Skedsmo scorer en gang til etter en utboksing fra Bendik Kilander som havnet hos en umarkert motstander som satte inn 6-1.

Vi har registrert nye spillere i Nesodden den siste tiden, og i dag kom det innpå to spillere fra vårt naboland på prøvestpill.

Utover i 2. omgang fikk innbytterne prøve seg, men resultatet stod seg til full tid.

Laget fra start:
[team1]

Benk: Henrik Lundquist, Mathias Johnsen, Tallak Bright-Taylor og Mathias Møller

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar