G19-2: Knepent tap i jevn kamp

Gratis billetter til VIF mot Brann 15 september.

BERGER (Nesodden 2-4 KFUM): Lørdag ettermiddag møtte vårt unge Jr.2-lag KFUM Jr. 2 på KGB. Alle spillerne våre kommer fra fjorårets G16-lag, og de færreste hadde spilt på dette nivået tidligere. På formiddagen fikk vi også forfall fra tre sentrale spillere, men vi stilte likevel med et godt mannskap.

Av Håkon Hake-Steffensen

Vi gikk ut i 4-5-1 formasjon, men ble raskt spilt bakpå av et KFUM-lag som presset oss høyt. De scoret etter 15 minutter, og la på til 0-2 etter halvspilt omgang. Vi endret formasjon til 4-4-2, og fikk etterhvert flyttet laget høyere opp i banen. På slutten av omgangen var Lukas og Carl på gode løp i KFUM-forsvaret, og Carl puttet 2 ganger, etter fint forarbeide av Lukas.

Med 2-2 til pause, ble vi enige om å vinne flere dueller i 2. omgang. Vi var litt for sent ute i de fleste duellene i 1. omgang, og da er det vanskelig å vinne fotballkamper. Den andre omgangen ble en jevnspilt affære, der vi gjennom høyere press klarte å tvinge KFUM-spillerne til lengre dribleraid eller feilpasninger. Kampen stod og vippet, men de siste 5 minuttene var KFUM giftigst, og scoret to ganger. Dermed endte det 2-4.

Kampen idag lærte oss at vi i 4-5-1 ikke klarer å flyttet laget langt nok opp i banen til å true motstanderens bakrom. Med 4-4-2 fikk vi større trøkk på topp, og med det kom også målene. Til neste kamp må vi prøve å være tøffere i duellene fra første spark på ballen, og ikke vente til 2. omgang. Ellers synes jeg det var mange som viste seg positivt frem i vår første treningskamp for året. Flere spillere fikk prøve seg i uvante posisjoner, og det er trygt å vite at vi har mange spillere som kan spille på flere plasser. Vi har et veldig sterkt og spennende lag på gang!

Laget fra start:
[team1]

Troppen: Tinius, Fredrik, Omar, Preben, Vegard, Peter, Jakob, Peder, Erik Alexander, David, Lukas, Carl Jonathan, Trym og Ridwan.

Publisert
Kategorisert som G19-2

Legg igjen en kommentar