Lars Fanebost trakk seg som styreleder!

På kveldens årsmøte i fotballgruppa ble det klart at Lars Fanebost trakk seg som styreleder, men fortsetter som styremedlem i ett år til!

– Jeg synes det var veldig krevende å være styreleder i fotballgruppa i 2013. Så jeg ga tidlig i fjor høst beskjed til styret at jeg av hensyn til jobben ikke kan bruke like mye tid på fotballen i 2014. Og jeg ba leder av valgkomiteen om å se etter en annen kandidat til styret. Ved juletider fikk jeg flere hyggelige henvendelser med oppfordring om å sitte et år til. Spesielt av hensyn til kontinuitet i styrearbeidet, forteller den tidligere styrelederen Lars Fanebost til nesoddenfotball.no.

– Økonomien var ved inngangen til 2014 positiv og annerledes enn ved inngangen til 2013. Det er på tide å tenke framover. Det avtroppende styrets forslag om å lage en strategiplan med mål og visjoner for fotballgruppa føler jeg ble godt mottatt i årsmøtet. Styret 2014 slipper tunge saker som bokettersyn og økonomisk snuoperasjon. Det hele blir annerledes og lystbetont for å si det slik. Også mentalt.

Artikkel_styreleder– Etter en grundig evaluering av meg selv kom jeg fram til at jeg ser det som spennende å være med videre, men da som styremedlem. Jeg ønsker færre saker å konsentrere meg om, men saker som jeg kan gå dypere inn i. Jeg ser fram til å jobbe i styret anno 2014 med Tore Bjelland som styreleder.

– Til slutt: jeg synes de som jobbet sammen med meg i styret i 2013 gjorde en fabelaktig innsats. Tusen takk skal dere ha, avslutter Lars Fanebost.

Publisert
Kategorisert som Klubben

Legg igjen en kommentar