NIF4 er i gang!

NIF4 har spilt sin første kamp. Skaubygda tok i mot NIF4 til treningskamp på Frogn KG en sen fredagskveld i vinterferien. Og i forkant av kampen klarte Ulrik S å skaffe laget en keeper! Unge og lovende Sigurd K stilte opp og leverte godt spill.

Kampen åpnet som forventet med stillingskrig. I starten var det Skaubygda som trillet ballen mest, men NIF4 forsvarte seg godt, og bakerst hadde Sigurd flere fine inngripen. Men etter hvert fikk NIF4 fart på kula, og når vi er flinke i pasningsspillet og samhandlingen, da klarer guttene ved flere anledninger å komme til innlegg. Men det var dessverre ingen tilstede som kunne sette ballen i mål. Tar med at NIF4 hadde mange hjørnespark i 1 omgang.

Til pause sto det 0-0 og vi synes det var helt greit, kampbildet tatt i betraktning.

I andre omgang scorer Skaubygda tidlig et mål. Kanskje av den heldige sorten da en skadet, men ellers så gode Sindre S var feilplassert. Og etter litt rot bakover kunne Skaubygda ta ledelsen. Men etter 10 minutter i 2 omgang tok NIF4 over det meste av spillet. Eirik F mottar ballen sentralt på Skaubygdas 16 meter, vender bort en mann, og banker inn 1-1. 10 minutter senere «skubber» en Skaubygda spiller en av våre innenfor egen 16-meter – og dermed straffe til NIF4. En straffe som Victor M tar. Skaubygdas keeper, kanskje banens beste, redder straffen – og det står fortsatt uavgjort. NIF4 fortsetter å trykke på, og 15 minutter før slutt banker Eirik F inn sitt andre mål for kvelden og 2-1 til NIF4.

Mot slutten av kampen ser det ut som om Skaubygda har fått nok, og med litt flere kreative «moves» og besluttsomhet kunne NIF4 scoret et par mål til.

Vi takker Skaubygda for matchen og ønsker dem lykke til videre med sine sesongforberedelser 🙂

NIF4 er et nystartet lag der hovedtrener er Lasse Grahl. Laget trener 2 ganger i uken: Mandager klokken 20:30 på KGB og fredager 19:00 på KGB. Laget skal i 2014 starte i laveste divisjon. Nye spillere ønskes velkommen!

Publisert
Kategorisert som NIF 4

Legg igjen en kommentar