NIF2: Tap mot Kolbotn

KOLBOTN (Kolbotn 4-0 Nesodden): Vårt rekruttlag fikk god motstand mot Kolbotn i en treningskamp lørdag.

– Fra start fester Kolbotn grepet og får en del skumle dødballer som vi klarer å rydde unna. Spillemessig har vi våre perioder som det er veldig bra, men klarer ikke sette ballen i mål. Til slutt får Kolbotn satt inn 1-0 og det er et rettferdig resultat på det tidspunktet.

– I starten av andre omgang har vi også en god periode på rundt 15-20 minutter som vi skaper store muligheter men brenner de også. Da er Kolbotn frempå og setter inn 2-0 og 3-0 ganske raskt på personlige feil og vi får svi for det. Kampen ender 4-0 og det ble en komfortabel hjemmeseier for vertene.

– Bortsett fra resultatet er jeg fornøyd med mye av det som skjer. Vi viser fremgang i spillet men sliter foran kassa. Det var langt ifra en 4-0 kamp men mot gode lag som Kolbotn må man sette noen av de store mulighetene man får. Vi jobber på videre så skal vi nok klare å justere inn siktet til seriestart, forteller trener for rekruttlaget Jan-Vidar Syvertsen.

Publisert
Kategorisert som MSB

Legg igjen en kommentar