Futsal: Håpet på poeng på kvinnedagen!

Aldri før har vi ledet 3-1 i en futsalkamp, og aldri før har vi tatt poeng. Kunne sesongens første poeng komme på selve kvinnedagen?

Av Kine Leiknes

_futsal

Selv ikke røde sokker for anledningen eller combacket til Cathrine Udnæs kunne redde oss fra braktap mot dagens første motstander KFUM. KFUM har spilt inn et opplegg som de følger slavisk. De går i angrep, spiller opp på spissen som kommer inn i midten, spiller ballen ut på kant og åpner opp på motsatt kant.

I forrige møte med KFUM klarte vi å stoppe deres angrep med vår nye diamantformasjon. Det lyktes absolutt ikke i dag. Kanskje har de brukt den siste månedens kamppause til å pønske ut hvordan de skulle takle den utfordringen? Målene rant inn iallefall. Vi er ikke så veldig nøye på å telle mål, vi er enig om at vi tapte.

Vi gir oss ikke og stiller med godt mot og best humør i hver eneste kamp. Siste utfordring for dagen var Nordstrand. Disse to lagene er de svakeste i serien og det er absolutt mulig å ta poeng her.

lagbilde_futsal

Det begynte veldig bra mot Nordstrand. Vi leder på et tidspunkt 3-1 og øyner håp mot ikke bare ett poeng men 3! poeng. På selveste kvinnedagen skulle det altså skje?
Men så… som ofte før… vi holder ikke helt inn. Nordstrands begynner å score og det stopper ikke før det står 7-4.

Det ble ingen poeng i dag heller, men veldig bra trening og oppkjøring for fotballsesongen som nærmer seg med stormskritt.

Det gjenstår nå to kamphelger og fire kamper. Vi er opptimistisk og før sesongen er over skal vi ta poeng.

Legg igjen en kommentar