Reisebrev fra Tyrkia!

A-laget er i disse dager i Tyrkia på treningsleir. Forsvarsspiller Jakob Bjøndal holder oss oppdatert!

– Før vi dro var det meldt regn og litt ymse vær. Heldigvis bommet værmeldingen totalt, og vi har kost oss i sol og varme. Gressmattene er heller ikke til å klage på. Øktene er brukt godt, og vi har fått tid til å øve på ting vi ikke har hatt tid til på vårt eget kunstgress. Troppen er nesten skadefri, og det ser veldig lovende ut før cupkamp og seriestart.

Løp som idioter
– Idag, torsdag, hadde vi teambuilding som var meget vellykket! Trenere og lagledere hadde laget Amazing Race på hotellet, og vi løp som idioter for å vinne konkurransen. Vi løp som gale i en og en halv time, og Team Tallak, Davidsen og Dyrseth gikk av med seieren.

Har trua!
– I morgen er det kamp mot BK Forward som spiller i svensk førstedivisjon. Tøff motstand, men vi har naturligvis trua!

PS: Hunken Henke (Henrik Lundquist) herjer på damefronten.

Foto: Gunnar Nørbech

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar