G16-1: God seier mot Nordstrand

OSLO (Nordstrand 1-3 Nesodden): Nesodden møtte lørdag ettermiddag Nordstrands G17-lag som skal spille i 3. divisjon for G17 i år. Dette ble en kamp hvor Nesodden stakk av med en god seier mot de hvitkledde vertene.

Nesodden åpnet friskt og stod samlet i det meste de gjorde, og skapte dermed et kontinuerlig trykk mot Nordstrand G17-lag. Laget vårt skapte flere gode sjanser, og etter flere store muligheter og 17 minutter spilt klarte Nesodden å sette første scoringen. Christoffer fant Hadi, hvor sistnevnte satte scoringen trygt i mål. En fullt fortjent ledelse som burde vært større.

Etter ca 30 min spilt fikk Nesodden straffe da Thomas ble felt innenfor sekstenmeteren. Christoffer gjorde som forventet og plasserte ballen i mål bak keeper. Dermed ledet Nesodden 2-0 til pause, en ledelse som burde og skulle vært større.

Andreomgangen falt vi et par hakk ned, men fortsatte å være et godt lag ute på banen. Det nærmeste Nordstrand kom mål var i offsidesituasjoner, og scoring skulle de få (til tross for å være i offside) slik at etter 53 minutter var ledelsen redusert til 2-1, fremdeles favør Nesodden. Et øyeblikk trodde vi at Nordstrand hadde utliknet til 2-2, men denne gangen annulerte dommeren heldigvis målet pga en soleklar offside. Gutta våre hevet seg likevel, og etter 39 minutter kom spikern i kisten (for Nordstrand) da Christoffer slo et flott frispark som nådde Fredrik K. Sistnevnte rundet motspiller og plasserte ballen i mål bak keeper fra spiss vinkel. Et flott dødballmål for Nesodden, som har vært noe av det sjeldne hittil i oppkjøringen.

En god seier av Nesodden, men laget har enda mer å gå på, så dette kan bli spennende til sesongstart!

Målene:
0-1 Nesodden: Hadi etter målgivende av Christoffer (17 min)
0-2 Nesodden: Christoffer på straffe (29 min)
1-2 Nordstrand (53 min)
1-3 Nesodden: Fredrik K etter målgivende av Christoffer (79 min)

Laget fra start:
[team1]

Bytter:
Kornelius inn for Christoffer (32 min)
Christoffer inn for Fredrik K (41 min)
Herman inn for Sander M (52 min)
Sander D inn for Hadi (62 min)
Fredrik K inn for Fredrik B (71 min)
Sander M inn for Simen (77 min)

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar