Treningskamp HSV2 – NIF4: 3-2 (1-1)

På en flott Vestby arena spilte NIF4 treningskamp mot 2-laget til HVS som spiller serie i 6-divisjon. Denne kampen bør NIF4 vinne, men vi roter det til ved 2 anledninger og HSV får to mål av den billige sorten. HSV roter det også til ved en anledning, så vi får også et gavemål av den billige sorten.

Lasse er ikke så opptatt av resultatet, men av spillet vårt. Gutter, i dag var det litt for mange upresise pasninger og feil valg, men vi har også noen bra perioder med godt spill. Vi spiller 40 minutter av 2 omgang med 10 mann etter at Marcus ble utvist, en dommeravgjørelse vi bestred var riktig. Dommeren mente det var en farlig takling og direkte rødt kort. En mann mindre til tross, så produserer vi minst 3 gedigne sjanser i 2 omgang og burde definitivt «putta» to mål til. Jeg synes vi spiller helt jevnt med – og med overtak selv med 10 mann på banen. Fredrik H scoret våre 2 mål. Det første av den kalde sorten etter å ha mottatt en fin stikker gjennom HSVs forsvar. Foruten Mr x så synes vi Ola fortjener et pluss for innsats og god behandling av kula kampen gjennom.

NIF4 ruller videre. Vi har spilt 2 treningskamper og er godt i gang. Med noen flere kamper i beina så er vi sikre på at dere vil finne hverandre bedre. Kommende fredag skal vi innfri ønsket om mye spill i treningen, og litt skuddtrening. Mandagen blir det å finslipe inn mot neste treningskamp 🙂

Vi skal ha 2 treningskamper til før vi reiser til Sverige og treningscamp i Tanumshede. Der møter vi det regionale superlaget Grebbestad. En by kjent for et lokalt bryggeri, campingplass og svaberg i sommersesongen. Vi gleder oss til fortsettelsen med NIF4.

Legg igjen en kommentar