G16-1: Vant internkampen mot G19-2!

BERGER KGB (NIF G19 0-5 NIF G16): Mandag kveld spilte andrelaget til junior mot førstelaget til G16 en treningskamp på Berger kunstgressbane.

Endelig fikk vi en kamp hvor vi ikke slipper inn mål, og prestasjonsmessig var dette en meget godt gjennomført kamp for G16. Vi scoret tre mål i første omgang og ledet 2-0 etter mål av Markus (assist av Christoffer) og Fredrik B.

Andre omgang økte vi ledelsen ytterligere etter scoring av Christoffer (på frispark), Thomas (på straffe – Fredrik K ble felt innenfor 16-meteren) og Herman T (assist av Christoffer). Dermed tok G16-laget en flott 5-0-seier mot Nesoddens G19-2.

Kamphendelser:
23. min: 0-1 Mål av Markus (assist av Christoffer)
37. min: 0-2 Mål av Fredrik B.
PAUSE – Bytte Markus og Mathias ut, inn Hadi og Niklas W.
43. min: 0-3 Mål av Christoffer på frispark
44. min: Bytte Oscar og Christoffer ut, inn Herman T. og Sander M.
51. min: 0-4 Mål av Thomas på straffe (Fredrik K ble felt)
60. min: Bytte Fredrik K og Fredrik B ut, inn Markus og Oscar
70. min: Bytte Sander D og Markus ut, inn Mathias og Christoffer
78. min: 0-5 Mål av Herman T (assist av Christoffer)

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere:
Hadi, Herman T, Niklas og Sander M.

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar