G19-1: Bortetap mot Nordstrand

Nesodden hadde en tøff dag på jobben i den varme vårsolen.

Lørdag formiddag reiste Nesoddens juniorgutter til Nordstrand for å spille treningskamp. Mens Nesodden i fjor misset opprykket fra 2. divisjon med minst mulig margin, havnet lørdagens hjemmelag på øvre halvdel av tabellen i 1. divisjon.

I åpningsminuttene så det imidlertid ikke ut som om det var en divisjon som skilte de to lagene, men når man ikke setter sjanser og attpåtil gir bort enkle mål, da blir det vanskelig å vinne fotballkamper.

Til pause stod det 3-0 til hjemmelaget, til tross for at banespillet var relativt jevnt. Etter hvert begynte gjestene å henge litt med hodet, og tempoet i kampen dalte.

_OCE1682

I andre omgang gikk Nordstrand tidlig opp i en 4-0-ledelse, og da gikk det lille som var av luft ut av Nesoddballongen. Øyvind Nytrøen reduserte på et fint frispark, hvor han klinket ballen i mål mens keeper somlet med å sette opp muren.

Dermed endte det 4-1. En prestasjon under pari av Nesodden, som må opp flere hakk når serien begynner om en snau måned.

[team1]

Legg igjen en kommentar