G19-2: Sterk innsats i Drammen Cup

Fredag kveld dro Junior 2 til Drammen for å være med på en av de største cupene i Norge (nesten 200 lag). For anledningen hadde vi fått med oss Øystein og Philip fra rekrutt/Jr. 1, og sammen med våre gutter stilte vi med et godt lag.

Av Håkon Hake-Steffensen

I første kamp møtte vi Slemmestad 1 (1. divisjon i Buskerud). Det ble en jevn kamp, men etter en halv time fikk Slemmestad en heldig scoring. De trøkket på for å få et mål til, men vi var giftige i våre forsøk, og kampen stod og vippet. Snaut 5 minutter før kampslutt slo Peder en strålende corner på bakerste stolpe, og øverst i mølja steg Philip til værs og stanget inn utligningen. Kampen ebbet ut med uavgjort, som var et rettferdig resultat.

I neste kamp møtte vi Drammen BK 2 (2. divisjon i Buskerud). Dette ble også en jevn batalje, der gutta våre kjempet hardt hele veien. Ingen av lagene klarte å score mål, og dermed skulle vår videre skjebne avgjøres i siste kamp.

Her møtte vi Asker 3 (3. divisjon i Oslo). Med 2-målsseier til oss ville vi komme til A-sluttspillet. Asker ønsket imidlertid et godt resultat etter tap i de to første kampene, og kjempet hardt. Etter noen minutter av kampen kom Ibrahim på et herlig raid: Han fosset frem på høyrekanten, skar inn i 16-meteren, og ble meid ned. Soleklart straffespark, og Øystein var iskald fra krittmerket og scoret. Vi satset på et mål nr. 2, mens Asker gikk for utligning. Det bølget frem og tilbake, og våre spillere ble flere ganger tatt hardt av Asker-spillere, men dommeren lot spillet gå videre. 10 minutter før full tid scoret Asker, og fikk blod på tann. Det ble sjanser begge veier, men rett før slutt fikk Asker en heldig scoring. I siste spilleminutt fikk vi frispark fra 30. meter. Carl ladet kanonen, men ballen strøk rett utenfor keepers høyre kryss. Dermed endte det med et surt 1-2 tap.

Oppsummeringsmessig gjør vi 3 strålende kamper. Vi ga ikke ved dørene, og det var mange spillere med skrubbsår og blod på knærne da vi dro hjem. Innstillingen fra samtlige var eksemplarisk, og med tanke på at alle gutta er 1. års juniorspillere, lover dette godt for fremtiden for Jr. 2!

Laget: Tinius, Philip, Fredrik, Omar, Peter, Jakob, Fisnik, Trym, Erik Alexander, Anta, Peder, Ibrahim, David, Carl Jonathan, Øystein.

Publisert
Kategorisert som G19-2

Legg igjen en kommentar