NM-kvalik: Nesodden 0-1 Nordstrand (0-0)

5. april spilte Nesoddens A-lag NM-kvalifiseringskamp nummer to. I forrige runde vant Nesodden 3-2 borte mot 4. divisjonslaget Ås. Denne gangen møtte gutta Nordstrand, også et lag fra 4-divisjon.

Fotograf: Ole Christian Eklund

_OCE2194

Det ble en ganske rotete affære. Nesodden som hadde et overtak i første omgang demonstrerer tydelig at laget har problemer med å komme til gode sjanser og score mål. Vi synes at banens to beste spillere var midtstopperne til Nordstrand, og de ble spilt gode av gjentakende upresise lange baller fra Nesodden. Det virket på oss som om gutta er anspente og opptrer som at en hver overgangsmulighet er «nå eller aldri». Slikt går sjelden bra. Det blir masete og svært upresist.

_OCE2203

Nordstrand får en mann utvist ganske tidlig i 2. omgang, men det så ikke ut til å påvirke kampbildet i det hele tatt. Snarere tvert imot. Nordstrand kom etter hvert bedre med i 2. omgang. Ut i omgangen spiller Nordstrand en lang ball opp mot hjørnet av Nesoddens 16-meter. Ballen går over både midtstopper og en utrusende keeper, og en Nordstrandspiller kan enkelt passere og putte ballen i åpent mål.

_OCE2242

Det er vanskelig å analysere kampen og sette fingeren på hva som er galt. I dag synes vi mye gikk galt, og flere av våre spillere presterer langt under pari. Det er skrivende stund 16 dager til seriestarten (som går 21. april hjemme mot Trosvik), og brukes tiden effektivt er det definitivt mulig å gjøre viktige korrigeringer. Også taktisk.

_OCE2199

Vi hadde virkelig gledet oss til første runde i NM. Slik skulle det altså ikke gå, og med 10 mann i nesten hele 2. omgang kan vi bare gratulere 4. divisjonslaget Nordstrand, og ønske dem lykke til i NM’s første runde.

_OCE8418

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar