Lunde: Bygge et sterkt trenerkollektiv!

Hei! I denne spalten vil jeg gjennom sesongen komme med ulike innspill som handler om fotballen på Nesodden.

Hver dag, hele året igjennom, er det masse fotballaktivitet på halvøya vår. Drevet av alle dere som bruker tid og krefter på å ta vare på alle våre barn og unge i et trygt idrettsmiljø. Dere gjør en uvurderlig innsats! For alle dere som er trenere i klubben vår ønsker jeg å være en ressurs! Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg, om dere har innspill på ting som kan gjøre klubben vår enda bedre. Om dere selv ønsker innspill, ikke nøl med å ta kontakt, mob. 92292050. Tirsdager vil jeg prioritere å være tilgjengelig på Berger for en fotballprat. Stikk gjerne innom!

Jeg har et ønske om å bygge et sterkt trenerkollektiv på Nesodden, hvor vi trenere inspirerer, motiverer og hjelper hverandre. Det er mitt håp at vi i vår klubb unngår å avlyse treninger fordi treneren er opptatt annet sted. Vi er mange trenere som kan steppe inn og ta en trening når det kniper. Derfor håper jeg at følgende kan gjøres gjeldende: Vi avlyser treningen hvis alle fotballspillerne er opptatt.

Hvis de fleste spillerne er borte mener jeg fortsatt at det skal kjøres trening! Husk at om det er «bare» 4-6 spillere på trening, så vil de spillerne kunne få en fantastisk god fotballtrening, med mange involveringer og med god mulighet for gode diskusjoner.
Hvis treneren er opptatt avlyser vi ikke, da stepper en annen trener inn for deg. Jeg bidrar gjerne!

Håvard
– som kommer med nytt innspill i slutten av april

Legg igjen en kommentar