Haugstad vender hjem!

Magnus Haugstad returnerer til Nesoddens A-lag etter å ha levd studentlivet kombinert med fotball i en drøy treårsperiode.

Nesoddgutten Magnus Haugstad spilte for Nesoddens A-lag t.o.m august 2011, som var klubbens første sesong i andredivisjon. Han har senere studert på Norges handelshøyskole i Bergen i tre år, mens han har pleiet fotballen med futsal (førstedivisjon) og kamper for et studentlag (fjerdedivisjon) ved siden av. Nå er 92-modellen tilbake i Nesodden IF Fotball.

Mange gode venner
– Det er godt å være tilbake i klubben jeg har spilt for stort sett hele livet. I tillegg spilte det en rolle at jeg har mange gode venner som spiller her. Nå gleder meg til en ny sesong, og skal gjøre mitt for at vi leverer i henhold til forventninger.

Hvem er i årets a-lagsstall?
Sjekk stallen her!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar