NIF 2: Uheldig tap i serieåpningen

Nesodden styrte kampen, men OSI scoret flest mål.

Et ungt rekruttmannskap reiste tirsdag kveld til Ullevaal for å møte OSI i seriepremièren.

Alle foto: Ole Christian Eklund

Etter at juniorlaget hadde imponert i sin første hjemmekamp, mot Øvrevoll/Hosle, gikk spillerne på banen med mye selvtillit og optimisme.

Bortelaget styrte spillet og skapte klart flest sjanser, men det var Oslostudentene som tok ledelsen. Hjemmelagets meget gode spiss kom seg gjennom, og ballen lå i mål. Like etterpå rakk ikke Nesodden-forsvaret å falle av tidsnok etter dårlig press på ballfører, og nok en gang var OSI-spissen gjennom. 2-0.

_OCE2406

Før pause kom imidlertid reduseringen. Mads Dyrseth førte ballen innover i banen før han avsluttet med venstrefoten. Skuddet var velplassert, og hjemmelagets keeper rakk aldri ned til ballen. Nesodden kunne dermed for alvor gå til pausen med troen på at kampen kunne snu.

Om lag et kvarter ut i den andre omgangen lå også ballen i mål. Mats Arntzen slo et hardt korridorfrispark inn foran mål, og Patrick Granås kom på et løp bakfra og banket ballen i mål. 2-2, trodde alle. Nei, sa linjemannen. Hvorfor? Det må gudene vite. En veldig merkelig avgjørelse, og en litt pinlig berørt assistent hadde også et voldsomt forklaringsproblem etter kampslutt.

Istedenfor havnet ballen i mål i feil ende. Arntzen hadde et svakt touch, og bortelaget var i trøbbel. Venstrekanten løp fra Nesodden-forsvaret og mottok ballen. Kilander var nær avslutningen, men klarte ikke å forhindre scoring.

Dermed ble det tap for de unge nesoddingene, til tross for mye bra banespill. Dette laget kommer definitivt til å vinne mange kamper denne sesongen.

[team1]

Legg igjen en kommentar