G15-1: Målrik seier i Adidas Cup

BERGER KGB (Nesodden 5-4 Hauger): Nesodden spilte søndag ettermiddag Adidas Cup-kamp mot Hauger. Det ble en innholdsrik kamp med skade, rødt kort og ni mål!

Av Casper

Vi begynte best, og gikk opp i ledelsen ved Peder. Hauger kom tilbake, og utliknet til 1-1. Ikke lenge etter ble Benjamin taklet, og brakk armen. Han ble senere sendt til A-hus. Gjestene gikk like etter opp til 2-1. Omgangen ble avsluttet med mange lange baller, men ingenting fører til mål, og vi gikk til pause på stillingen 1-2.

Vi utliknet til 2-2 ved Peder igjen i andre omgang. Peder var i storslag, og la på til 3-2 og senere 4-2. Vi styrte kampen totalt, og de raske spissene til Hauger kommer seg så vidt over midtbanen. Mads la på til 5-2.

Rødt kort
Et par minutter før slutt kom den ene spissen til Hauger i full fart mot vårt forsvar. Tim løp etter, og satte inn en skikkelig takling, men kom inn for sent og traff rett i beina på spissen som bakerste mann. Han fikk direkte rødt, og vi måtte klare oss med ti mann de siste minuttene.

Hauger fikk frispark på ca. 20 meter. Spilleren satte frisparket i tverrliggeren. De raske spissene fikk flere sjanser, men fikk ikke så mye ut av det før helt på tampen av kampen. De kom igjennom forsvaret vårt, og reduserte først til 5-3, og senere 5-4. De presset på, men vi holdt unna de siste minuttene, og det endte 5-4.

Vi skal lage mye trøbbel for motstanderne
– I dag spilte vi utrolig godt, mye godt passningspill og tilhørende bevegelse. Spillet begynner virkelig å ta form etter bare to obligatoriske kamper, og det er jeg veldig godt fornøyd med. Klarer vi å utvikle dette i månedene frem mot sommeren skal vi lage mye trøbbel for motstanderne, og ha det utrolig artig fremover! Skår i gleden er Tim’s røde kort på tampen av kampen, og selvfølgelig Benjamin’s brukkede arm. Håper på et «fint» brudd og at han raskest mulig er tilbake, forteller trener Tommy Strand til nesoddenfotball.no.

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere: Henrik, Sondre, Mikkel og Markus

Publisert
Kategorisert som G99-1

Legg igjen en kommentar