G16-1: Tap mot Bærum i Adidas Cup

BERGER KGB (Nesodden 2-3 Bærum): Nesodden spilte søndag mot Bærum i andre halvøyalagets andre kamp i Adidas Cup.

Nesodden åpnet bra og allerede etter 7 minutter var laget i ledelsen etter scoring av Markus på pasning fra Hadi. Snaue ti minutter senere var laget frampå igjen og økte ledelsen til 2-0 etter scoring av Fredrik K på pasning fra Thomas. I de første 25 minuttene var det nok mange som trodde på Nesodden-seier, men Bærum hentet seg inn, produserte sjanser og fikk sitt første reduseringsmål etter 30 min. Like før pause hadde laget hentet inn ledelsen til Nesodden og pausestillingen ble 2-2.

Andre omgang skulle bli gulsvart. Alt etter bare to min av andre omgang gikk Bærum opp i ledelsen og hadde dermed snudd 2-0 til 2-3 i deres favør. Det ble tungt for hjemmelaget og sluttresultatet ble 2-3, en totalt sett fortjent seier til Bærum. Nesodden har fremdeles mulighet for avansement i cupen.

Byttene til NIF og scoringene:
1-0 NIF – Markus, målgivende av Hadi (7 min)
2-0 NIF – Fredrik K, målgivende av Thomas (17 min)
2-1 Bærum (30 min)
2-2 Bærum (40 min)
Pause 2-2
Niklas inn for Daniel (41 min)
Oscar inn for Hadi (41 min)
2-3 Bærum (42 min)
Daniel inn for Fredrik B (52 min)
Sander M inn for Kornelius (57 min)
Hadi inn for Fredrik K (60 min)
Fredrik B. inn for Thomas (70 min)
Kornelius inn for Simen (75 min)
Fredrik K inn for Markus (75 min)
Slutt: 2-3

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere: Martin #12, Oscar #8, Sander M #6 og Niklas #18.

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar