G19-1: Tap tross totaldominans

Torsdag kveld gikk Nesodden på et nokså utrolig tap borte mot Høybråten/Stovner.

På forhånd visste de tilreisende guttene hva som ventet dem: Et noe uorganisert hjemmelag med mange tekniske spillere, med stor fare for høy temperatur.

Nesodden åpnet veldig bra og rullet ball i det bakre leddet. Likevel var det hjemmelaget som tok ledelsen. Høybråten/Stovner fikk avsluttet etter litt frem og tilbake, Arntzen skjøt hull i lufta i klareringen, og ballen gikk under Godlien i målet.

_OCE2440

Bortelaget slo imidlertid raskt tilbake. Dino Palos kom seg rundt på høyrekanten, og etter et innlegg langs bakken, satte en av hjemmelagets forsvarere ballen i eget nett.

Hjemmelaget hadde et par spillere med god fysikk, og var følgelig farlige på dødball. Nesodden klarte ikke å hindre at baklengs på en dødball fra høyre, før Høybråten/Stovner økte til 3-1 på et korridorfrispark. Gjestene hadde flere store muligheter til å sette ballen i mål, men det ville seg ikke. Med to-tre brente sjanser alene med keeper, samt en heading utenfor på blankt mål fra fire meter, gikk lagene til pause på stillingen 3-1 til hjemmelaget.

_OCE2482

I andre omgang økte Nesoddendominansen ytterligere, men det kunne virke som om det det hvilte en forbannelse over hjemmelaget: Flere misser alene med keeper, mange misbrukte muligheter fra kloss hold og attpåtil et brent straffespark fra vanligvis så sikre Arntzen.

Ballen ville ikke i mål. I hvert fall ikke før det var for sent. Ett minutt på overtid slo Arntzen en lang ball mot Granås, som tok med seg ballen på nydelig vis før han satte den rolig i det lengste hjørnet. Keeper tok ballen og kastet den vekk på usportslig vis, og det kokte over for flere. Dommeren bestemte seg for å vise Walat Koger det røde kortet, selv om det var flere andre som muligens heller burde sett et kort med samme farge.

_OCE2495

Høybråten/Stovner – Nesodden 3-2 (3-1)

Mål:

0-1
1-1 Selvmål (Palos)
1-2
1-3
2-3 Granås (Arntzen)

Rødt kort: Walat Koger
Gule kort: Dino Palos, Mats Arntzen

[team1]

Legg igjen en kommentar