G14-1: Seier i Adidascup

(VG/RISIL ARENA) – (HSV 0 – NIF 4): «THAT BOY IS ON FIRE ! (sitat fra vår kolega i SKY SPORT)  IKKE SÅ RART NÅR SLUTTRESULTATET BLE HSV NULL – MAGNUS FIRE»

 Av Magnar Glimsdal

I går var det første kamp i gruppespillet, vi skal spille tre kamper, før vi vet om vi går videre eller ikke, som alle vet er det viktig med en god start……..

 

Og får en start det ble,  HSV (som er en sammenslåing av Hølen, Son og Vestby) hadde nok store forhåpninger om ett godt resultat, men det var noen gutter fra Nesodden som ville det annerledes….. vi tok tidlig tak i kampen etter 4 minutter hadde vi allerede hatt vår første corner og hatt ett skudd i nettveggen. Etter 7 minutter dribler Kasper seg nydelig gjennom og sender i vei ett skudd som Henrik bare er noen centimeter unna fra å putte ballen i mål med hodet, hadde han ikke vært så kortklipt så hadde han stusset den i mål. Vi får enda to nye cornere uten at det blir noe resultat, vi har ett hvis press, men så plutselig snur det  og etter 12 minutter har vår keeper Adrian en kjempe redning på ett skudd fra 5 meter  og ytterligere sjanser til HSV noteres i det neste 5 minuttene.

Men så i det 18 min for vi oppleve ett stykke nydelig fotball kunst, Magnus vinner en hodeduell på midtbanen, nikker tilbake til Mikkel , som på en touch finner Kasper med en lekker passning, som igjen finner Magnus med en «vri spillet» passning og fra strak frist går skuddet til Magnus i tverrliggeren.

 

Nå bølger spillet frem og tilbake forsvaret og Adrian rydder opp når det trengs, og vi har sjanser men det blir ikke mål.

 

Men så i det 30min, får vi ett lite «one man show» Magnus har ballen ved 16 meteren, blir felt, han bør få frispark/straffe, for det ikke, men i stedet for å ligge å vri seg på banen, spretter han opp river  til seg ballen, dribler ett par mann og setter ballen i venstre hjørnet og 1-0 til oss !

 

To minutter senere noterer vi en sjanse til HSV, men vi vil ha mere i det 33min så snapper Henrik frekt opp en passning i de bakre rekker hos HSV, i stedet for å gå på mål, så legger han en nydelig passning ut til Magnus som på enkelt vis gjør  2-0 !! for en herlig avslutning på 1 omgang !!

 

Etter 9 minutter i andre omgang får Kasper ballen på midtbanen, spiller med vegg med Leo, tar med seg ballen gjennom hele forsvaret til HSV  og alene med keeper lobber han ballen over keeperen og i ……… tverrliggeren !!!  Ett herlig solo raid fra Kasper.

Selv om vi på trening terper på langpassninger « langs bakken gutter» (sitat Tom-Rune) så kan det av og til være lurt å gjøre noe annet, i det 15 min så klarerer Markus ballen på midtbanen og med kanskje dagens høyeste ball, så daler den rett ned i HSV  sitt straffefelt, og i stedet for at den spretter vekk (som ville være normalt)  men ikke i dag, så demper Magnus ballen med foten, og før forsvarerere rekker å takle så sitter ballen i nettet og 3-0 til oss !!!

 

Vi skaper enda noen sjanser og Adrian er også ute å styrer  straffefeltet sitt med myndig stemme. Men det er ikke over…

 

I det 32 min tre minutter før slutt for vi frispark rett utenfor 16 meteren, masse folk i mur, må vel nesten være umulig å finne en plass  å score, men i dag er det ingen begrensninger for Magnus , han tenker (tror jeg)  «det er alltid plass i krysset» og det VAR DET, med ett nydelig utført frispark , skrur Magnus ballen i krysset og 4-0 !!! og game over.

 

En flott gjennomført kamp av gutta tre viktige poeng for å komme oss videre i Adidas Cup, om vi lykkes for tiden vise, men en meget god start og igjen på bortebane dette er sterke saker gutter !!! Vi gleder oss allerede til fortsettelsen !!

 

 

Hjelpe treneren.

 

Ps. Pgr av tekniske vanskeligheter lykkes det ikke å fremskaffe ett bilde av den jublenede gjengen fra Nesodden Team 2000.

Legg igjen en kommentar