G14-2: Tap i årets første hjemmekamp

Mandag kveld spilte G14-2 hjemme mot Nordstrand 3. Med noen forfall og småskader, stilte vi med en litt liten og haltende tropp.

Av trener Håkon Hake-Steffensen

De første minuttene var relativt jevne, men etterhvert fikk Nordstrands meget høye spiss markert seg, med god teknikk, uslåelig hodespill, høy fart og harde skudd. Vi fikk etterhvert store problemer med å holde kontroll på ham, og han fikk derfor mange muligheter til å score. Vi prøvde å spille oss ut, og viste fremgang i forhold til åpningskampen, men vi klarte likevel ikke å få ballen i mål. Til pause ledet Nordstrand 4-0.

Før 2. omgang stokket vi litt om på laget. Carl og Jacob fikk i oppdrag kun å markere Nordstrands spiss, samtidig som vi la en av våre sentrale midtbanespillere langt tilbake i banen. Bortsett fra de 3 første minuttene av 2. omgang, da Nordstrandspissen nok en gang fikk nettkjenning, klarte våre gode midtstoppere å få kontroll på ham, og vi kom mye mer med i kampen. Vi kom på flere gode løp, og fikk også straffe, men klarte ikke å utnytte muligheten. Vi hadde flere sjanser, og etter halvspilt 2. omgang scoret Fredrik, etter litt klabb og babb innenfor Nordstrands 16-meter. 10 minutter før full tid fikk Nordstrand sitt siste mål, og dermed 1-6 til slutt.

Resultatmessig ble det stygge sifre, men i spill og sjanser var kampen mye jevnere enn dette. Ganske utrolig hvor mye én spiller kan prege en kamp, men da vi fikk omrokkert i pausen, ble kampen en helt annen.

Laget: Casper Leonard (2001), Mathias, Carl, Nico, Jacob, Fredrik, Trym, Senai (2001), Eirik, Preben, Oscar, Peter, Jonas (2001) og Eirik (2001).

Publisert
Kategorisert som G16-2

Legg igjen en kommentar