G14-2: Seier mot Oppegård !

VG/ØSTRE GREVERUD KG) (Oppegård 0 – Nif 2): «OPPEGÅRD HADDE IKKE SLUPPET INN MÅL I ÅR…  SÅ KOM NESODDEN !!»

Av Magnar Glimsdal 

Over til værmeldingen før vi for sportsnyheter…. Det er greit at vi driver utendørsidrett men det er lissom en sommeridrett og vi skriver Mai, men kaldt var det kun 4 grader «pluss» i går kveld, men spillet og innsatsen til gutta varmet mer enn nok….

 

I litt ruske vær møtte vi opp på Berger litt spente var vi, vi hadde tross alt hatt en vanskelig start i 3 Div (to tap) vi skulle møte ett lag som ikke hadde tapt eller sluppet inn mål i serien hittel og lå høyt på tabellen, men det var før gutta våre satte i gang og snudde alt på hodet….

 

Allerede i første minutt fikk vi corner, den ble resultatløs, i mål hadde vi en svært opplagt Adrian som med sine lange utspill skapte farligheter foran Oppegård mål, mer enn engang, i det 4 min er det Eirik som er farlig frampå  men ingen scoring denne gangen. Men omgangen bærer preg av at spillet bølger fram og tilbake, i vårt midtforsvar ruler kaptein Carl som jobber iherdig gjennom hele kampen og sammen med makker Jacob så er det for det meste kontroll på spillerne til Oppegård, de hadde en stor spiss som så farlig ut, men det viste seg at vårt midtstopper par temmet han gang på gang.

Både Preben og Fredrik som startet på topp kommer stadig på løp. Fredrik har fine innlegg som det blir sjanser av. Og i vårt mål har vi Adrian som holder oss inne i kampen, i det 24 min har Adrian en reding etterfulgt av ett langt utspill og igjen er det Eirik som for tak i ballen, alene med keeper blir det en kjempe sjansen (den største til nå) men keeper redder. Men nå har vi noe på gang..

 

Ett minutt senere lader Marcus kanonen fra 30 meter suser ballen i nettet utagbart for keeper og da har Oppegård keeperen holdt nullen i 95 min før han må kapitulere . Nå er vi inne i en meget god periode Sindre og Frikk jobber iherdig på midtbanen. I det 31 min har Anel ett flott skudd som fort kunne ha godt inn.

Vi ønsker flere mål, ett måls ledelse er ikke mye, ett minutt før pause er det Jørgen som får ballen ut på venstre sida, lurer av ett par mann og alene med keeper gjør han ingen feil og sørger for at vi går opp til 2-0, like etter har han ett nytt skudd som går like utenfor. Vi leder 2-0 til pause.

 

På sidelinja er Håkon kjempe fornøyd med innsatsen, men småskadene begynte å bli mange så etter hvert var det vanskelig å ha 11 par friske pen på banen samtidig.

Andre omgang starter med at Eirik har en fin sjanse, i det 7 min får vi corner ett presis spark fra Marcus fører til litt klabb og babb og Sindre er farlig frampå men mål ble det ikke., like etter er det Preben som presser på og skaffer August en sjanse , han skyter men keeper for en hånd på ballen.

Begge lagene skaffer seg sjanser uten at det blir mål. I det 24 min får vi litt August show på sida, han dribler noen spillere og legger inn og det er like før vi får puttet på.  Nå ønsker Oppegård seg en scoring, men vi holder unna Carl og Jacob rydder opp i stor stil og side bekkene Marcus og Mathias klarer å holde unna og med en solid Adrian i mål, så klarer ikke Oppegård å score på sine sjanser og vi vinner en meget spennende kamp 2-0 !!

En stor takk til gutta som gjorde at vi nærmest glemte at det var så kaldt og en takk til gutta fra 2001 som står på og hjelper oss slik at vi vinner og skaffer oss poeng, og med tre poeng i sekken har klatringen på tabellen startet.

 

Hjelpe treneren.

Legg igjen en kommentar