G15-1: Seier mot Bjørndal

OSLO (Bjørndal 0-2 Nesodden): Nesodden stakk av med seieren i bortekampen mot Bjørndal torsdag kveld.

Av Casper C

Kampen starter ganske jevn, og med mye spill på midten. Begge lagenes stoppere er solide, og det er vanskelig å komme igjennom. Begge lag får et par sjanser, men det blir ikke noe ut av det. Peder kommer en gang gjennom, men setter ballen over. Vi har en del farlige cornere, men det blir ingen mål. Omgangen daffer ut på stillingen 0-0.

Andre omgang starter mye bedre for vår del. Vi styrer klart kampen, og de er knapt over midtbanen. De eneste sjansene de har er på kontringer. Vi prøver og prøver, og Simon jobber iherdig på topp. Han får med seg Tim, og disse to skaper en del farligheter. Dommeren gjør en god del feil som utifra hva jeg ser ødela en del for oss. Vi får en god del farlige sjanser, og Tim header i tverrliggeren, og Simon setter in returen. Dommeren dømmer frispark til keeperen, og målet blir annullert. Det står 0-0 helt til det er spilt ca. 80 min. Isac går et lite raid, og spiller til Peder, som setter ballen i mål. Flere bjørndal spillere tar av seg trøya, men ingen får kort. Helt fram til vi får et frispark rundt midtbanen. Casper slår den hardt på goal, og keeperen får så vidt en hånd på ballen. På returen står Peder, og setter inn 2-0. Det er mye aggresjon fra spesielt bjørndal, og de får 3 gule. Disse er helt korrekte, og det skulle vært fler – og kanskje et par røde og. Casper får også gult kort uten at noen greier å forstå seg på det. Vi vinner kampen 2-0 etter fantastisk jobbing av hele laget!

– Kampen startet med full kontroll, vi presset Bjørndal og kom på gode overganger. Bjørndal kom sjelden lenger enn til midt på vår halvdel før vi gjenvant ballen og spilte oss hurtig fremover… Vi styrte stort sett hele første omgang selv om vi ikke kom til de store sjansene, bortsett fra en heading i tverrligger av Tim og et godt skudd av Kasper A (G00). Andre omgang ble enda mer enveis fra vår side, men denne gang med betraktelig større muligheter. Vi fikk et tidlig frispark i god posisjon, og motstander ble redusert til 10 mann etter felling av Tim på vei igjennom, men frisparket går over. Dette var kampbildet resten av omgan og Bjørndal-spillerene ligger nede hele tiden (to mann må bæres av med krampe), og spilte ufint da de stod på beina mot slutten av kampen, tydelig fornøyde med det ene poenget. Men så, to minutter på overtid fikk Peder en tå på et innspill av Isac og fikk putta den helt nede ved stolpen til enorme gledesscener både på banen og benken. Rett fra avspark vant vi ball, Kasper A ble sparket ned, og ny Bjørndal-spiller utvist. Frisparket fra 35-40m sendte Casper mot motsatt kryss, keeper med hansken på den, men der var igjen Peder med tåa og vips så stod det 0-2. Og i frustrasjonen etter mål nummer to fikk Bjørndal sin tredje utvisning. I samme situasjon ble også Casper utvist, uten at det er lett å skjønne hvorfor. Men uansett, en hinsides utrolig deilig og velfortjent tre-poenger i Oslo i dag Gratulerer til alle gutta for en utrolig arbeidsseier i dag. I ettertid hadde Bjørndal rapportert inn at de VANT 8-0. Noen kommentarer rundt det tror jeg ikke at jeg bør uttale meg om. Men «sinnamail» sendt både NFF og Bjørndal Fotball og ba de om en forklaring på hva de driver på med der borte, forteller trener Tommy Strand til nesoddenfotball.no.

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere: Henrik, Eivind, Markus og Kristian

Publisert
Kategorisert som G99-1

Legg igjen en kommentar