Hadde fortjent mer mot Selbak!

BERGER STADION (Nesodden 1-1 Selbak): Nesodden spilte lørdag ettermiddag seriekamp mot Selbak. Etter 0 poeng på tre seriekamper, var det en heltent gjeng som gikk ut på gressmatta.

Nesodden åpnet aggresivt og vant flere av duellene på banen, samtidig som de kjørte mye av banespillet. Laget var frampå tre ganger med gode sjanser til å score, men det satt ikke i skuddøyeblikket. Og klassisk for Nesodden var det Selbak som skulle ta ledelsen på sin første sjanse. Ballen ble slått opp på midtbanen fra femmeter for Selbak, hvor Haugstad blir dyttet idet han skal opp i hodeduell, på få touch fikk Selbak spilt ballen opp til en fri spiss som plasserte ballen, dessverre på vakkert vis, i mål bak solide Glenn Arne Hansen.

Likevel ga ikke gutta opp og fortsatte å kjempe utover i omgangen og hadde flere gode muligheter. Både på cornere, og blant annet på en avslutning fra Mathias Berge, men ballen skulle ikke i mål, slik at pauseresultatet stod seg med 0-1 favør gjestende lag.

Andre omgang skulle Nesodden eie. Det var stort sett spill mot ett mål, og de grønnkledde ble presset bakover konstant. Tidlig i omgangen får Nesodden et frispark fra ca 35 meter. Frisparket ble tatt av Mathias Berge, hvor ballen klinket i tverrliggeren, men dessverre ikke i mål. Nesodden fortsatte å produsere gode sjanser og rullet over Selbak som om det var topp mot bunn. Til slutt fikk Nesodden sitt mål, riktignok med meget god hjelp av Selbaks sisteskanse, men mål er mål, og Nesodden hadde utliknet stillingen etter scoring av Andreas Flakstad Lenvei.

Nesodden fikk forøvrig to annulerte scoringer, og hadde et par situasjoner hvor samtlige til stede på Berger stadion mente det skulle være straffespark. Med tanke på resultatene hittil i år var dette en meget oppløftende kamp hvor laget beviste at de kan skape sjanser, og styre kampen mot antatt dårligere motstander. Alt i alt en kamp Nesodden hadde fortjent alle tre poengene.

Vi regner med at dette er første steg i poengsankingen, og gleder oss til fortsettelsen!

Laget fra start:
[team1]

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar