G14-2: Nok en kamp uten baklengs !

(VG/BERGER STADION) : «SKI KOM PÅ BESØK SOM SERIELEDERE, DRO TILBAKE TOMHENDT»

3 Div. 14 Mai 2014, Gutter 14: NESODDEN 2 – SKI 2 (2-0) , 33 Tilskuere, sol 11 grader.

 Av Magnar Glimsdal

Gutta våre hadde fått en opptur i forrige serierunde med årets første seier, ville det fortsette ? Vi skulle møte ett Ski lag som enda ikke hadde avgitt poeng, tre strake seiere og tabell topp, med i kveld møtte Ski sine overmenn for første gang i år.

 

Kampen startet jevnspilt, men så starter en god periode for oss, etter 8 min, for Eirik skikkelig treff på ballen og fra langt hold fyker ballen i nettet og 1-0 !!! Strålende start på kampen, ett minutt senere er det Oskar som vil teste skudd foten men dessverre går skuddet i tverrliggeren !! Men vi er i siget og ikke minst Preben fra sin venstre back possisjon så tar en ett raid på kanten som imponerer de fremøtte tilskuere, og etter å ha løpt nesten 100 meter (!) får han lagt fint inn til Leo , men keeperen snapper opp skuddet..

Vi fortsetter å skape sjanser både Fredrik og Leo har sjanser, vår corner etter 22 min resulterer i en gedigen sjanse men det står fortsatt 1-0

Andreas og Leo kombinerer fint sammen, nye sjanser.

Ski kommer mere med i slutten av omgangen, men her er kaptein Carl og Jacob solide i midtstopper plass, Carl tar i vel mye og for frispark mot oss, fra 30 meter går skuddet til Ski like over. Ny stor sjanse til Ski etter 32 minutter, men Ludde tar seg av de ballene som kommer. Omgangen avsluttes med en kjempe sjanse til Nesodden ved Leo men uten resultat slik at det står 1-0 til pause OVER SERIELEDEREN !!!!

 

Andre omgang starter med jevnt spill Preben har ett flott innlegg  uten at vi får mål, Ski har en sjanse men skuddet går utenfor og de har en del slike utover kampen, de har ett hvis press men Senai som har kommet inn på stopper plass rydder unna han også. Etter 47 min ser vi ballen i mål, Leo for kjempet til seg ballen og den ruller mot målet men en Ski fot får reddet den på streken, to minutter senere har Preben ett kjempe skudd som keeperen for to fingre på og for slått ballen til corner., 1-0 er ingen trygg ledelse og vi vil så gjerne ha ett mål til, etter 55 min, får vi se litt fotball kunst, etter ett par tre kanter mellom Leo , Eirik  og Oskar , er det til slutt Oskar som sender i vei ett langskudd som går over keeperen og daler så herlig ned i målet, 2-0 !!! Jaaaaaaa !!!!!

 

Nå setter alle gutta klutene til, det kjempes om hver ball, Jonas, Mathias og August gir alt for laget. Og etter hvert så ser det ut som SERIELEDEREN gir opp !! Vi kan cruise inn til seier, Ludde holder nullen da må det bli bra.  Så nå har vi slått to av de absolutte topp lagene i serien, vi frykter ingen, som dem sier i England:

«Bring them on !!»  Vi ser fram til fortsettelsen !!

 

Hjelpe treneren.

Legg igjen en kommentar