Sterk borteseier av NIF 4

NIF 4 vant fredag kveld seriekampen borte mot Bækkelaget-2 på Sportsplassen. Kampen endte 1-0 til NIF 4.

Det var en nokså ujevn og våt gressbane, så allered før kampstart tenkte nok flere i sitt stille sinn at «her blir det nok slått langt». Og sånn ble det, og spesielt fra Bækkelaget i 1 omgang. Men noen store og farlige sjanser ble det ikke. Med Simen i mål, Fredrik KB, Victor, «Krykka» og Joachim HH i backfirern så ble alle forsøkene fra Bækkelaget pent stoppet, plukket ned eller klarert.

På midten startet Håkon S, Fredrik M, Emil S og Gus. På topp Tobias og Fredrik RH. Gutta ville mer med ball enn Bækkelaget, og flere ganger klarte vi å komme til innlegg fra dørlinja. Vi så flere forsøk på å vri spillet, men den leie stussen i det våte gresset gjorde det vanskelig for mottaker. Og vi tror det var fornuftig å spille med litt lavere risiko enn vanlig. Å si at vi feiget litt ut i forhold til våre egne ambisjoner med «ballen langs bakke» blir for drøyt. Det VAR en vanskelig bane, vi tror ingen av guttene er uenige i dette.

Victor var etter vår mening banens beste spiller. Victor var skjerpet hele kampen gjennom; plasseringssterk, god i lufta, tråkker til i duellene og gjør gode valg med kula. Imponerende at du holder konsentrasjonen hele kampen gjennom Victor. Captain står fram som et supert forbilde for de andre 😉

Bakerst dirigerte Simen K forsvaret i velkjent stil. Helt fantastisk hvor mye Simen klarer å få sagt, og Simen ga klare beskjeder/instruksjoner kampen gjennom. Det er helt nødvendig. Vi ser klart at gutta hører på Simen (respekt!) og det er kjempebra. I dag fikk ikke dommeren så mange instruksjoner fra Simen, noe vi synes var pussig og uvant. Men etter å ha tenkt oss litt om så tror vi det var mer enn nok å dirigere våre egne defensivt 😉 Flere svært gode inngripen forhindret Bækkelagsscoring. En veldig god match Simen!

Krykka spilte stopper sammen med Victor. Det ble det reneste radarparet i midtforsvaret, og disse kara lar seg ikke skubbe bort. På backplass spiller Joachim HH som vanlig klokt. En noe famlende åpning ble raskt justert til gode plasseringer og bedre valg med kula. Når motstanderne utfordrer Fredrik KB på fart, så gjør dem det et par ganger før de skjønner at det ikke går….

På topp jobba Tobias T og Fredrik RH ufortrødent. Bækkelaget hadde en sterk backfirer, men sterk jobbing på topp gjorde backfireren deres mer usikker utover i kampen.

På benken i dag startet Sebastian R, Chakkrit, hjemvendte Sindre S og Kristian K fra skole, samt Ola Vatten. Utover i kampen bidro alle sterkt, og Lasse foretok mange og sikkert smarte valg. Emil S gjorde comeback etter lengre tid utenfor fotballen. Og det gikk veldig bra, selv på stopperplass.

Mot slutten av første omgang kom Sebastian R inn, og det ble flere ganger iverksatt fine kombinasjoner langs kant som resulterte i corner til NIF. 11 minutter ut i 2-omgang spiller Nesodden seg fram til corner. En godt slått corner ender i beina på Seb som fra kloss hold setter ballen kontrollert i nettet (se bilde, Seb delvis skjult). 1-0 til Nesodden. At resultatet står seg kampen ut gjør at vi i dag kan utrope SEBASTIAN R til matchvinner. Gratulerer Seb. Der ser vi hvor viktig det er å være frampå å «lukte» muligheter.

NIF4 skal fortsette å holde stilen, få godt utbytte av treningene og plukke poeng jevnt og trutt. Laget som har Lasse som trener tror vi kan bli morsomt å følge sesongen gjennom. Neste kamp for NIF4 er kommende fredag i guttas egen lekegrind; Myklerud Arena.

Legg igjen en kommentar